Щирі привітання з Різдвом українською

Щирі привітання з Різдвом українською

Нехай Різдво Христове принесе в ваш будинок диво. Нехай любов і радість входять в ваш будинок щодня. Бажаю щастя, удачі і благополуччя!

З Різдвом Христовим! Нехай у вашому домі панує затишок, гармонія і сприятлива атмосфера. Здоров’я міцного і побільше. Благополуччя, удачі, взаєморозуміння в ваш дім! Щасливих свят!

Сьогодні перед нами відкриває завісу велике церковне свято – Різдво Христове! У цей день і сонце світить по особливому, природа перетворюється, а люди стають добрішими! Я бажаю тобі, щоб всі твої мрії здійснилися, щоб думалося тільки про хороше і відбувалося все найпрекрасніше!

Нехай запалиться щастя, як різдвяна свічка, щоб його полум’я проникло в усі куточки твоєї долі, прогнавши негатив і сумніви, щоб життя тебе радувала безтурботністю і чередою успіхів.

Мій кращий друг, я дуже сподіваюся, що ти щасливий в цю Різдвяну ніч. Нехай дух Різдва увійде в твоє серце, щоб пробудити радість, любов і щедрість, і повернути тобі віру і надію на найкраще. Вітаю!

Дорогий тато, вітаю тебе з Різдвом. Бажаю, щоб була щедра твоя доля на добрі подарунки, щоб у родині був вірний лад і світлий затишок, щоб на душі панувала тиша й благодать, а в серці твоєму розливалася пісня любові під мелодію надії.

Сьогоднішнє свято – символ перемоги добра над злом, провісник радості і щастя. Бажаю вам, щоб світло Віфлеємської зірки наповнив життя любов’ю, миром і благополуччям.

Веселощів і щастя вам в цей прекрасний святковий день: добрих гостей, друзів і близьких. Нехай ваш будинок буде сповнений любові і справді різдвяним щастям!

Нехай Різдво Христове до вас буде прихильно і не обділить радістю і вірою в прекрасне! Бажаю бачити тільки позитивне в будь-яких життєвих ситуаціях і заряджати своїм оптимізмом і невгамовною енергією оточуючих людей. Легкості вам на серце, відмінного здоров’я і благополуччя в родині!

Сердечно вітаю всіх вас, рідних і близьких, знаних і незнаних зі святом Різдва Христового! У Божому світі немає часу, немає простору, немає своїх, ні чужих. Божих людей всіх часів від дня Різдва Христового обгорнула і об’єднала перетворює Сила нетварное Божественного Світла, що стала в світ Богомладенцем Христом. Харчуйтеся ж, Чадца Божі, з Чаші Життя, зміцнює Силою Життя, Зростайте Духам Життя, яже є Христос! Христос народився! І з нами Бог! І ми – Божі!

Різдво Христове – ще один шанс змінити себе на краще, почати все заново, пробачити образи, робити добрі справи, посміхатися тому, хто цього дуже чекає! З приходом Спасителя в світ!

Back to Top