Щирі привітання з Різдвом українською

Щирі привітання з Різдвом українською

Вітаю тебе з Різдвом, моя дорога і улюблена бабуся. Нехай смачним і добрим буде святковий обід, нехай зберуться за столом улюблені й дорогі люди, нехай це свято будинок наповнить щастям і світлом, благом і достатком. Шлях ангели для нас співають на небесах, нехай твоє життя буде повне здоров’я і уваги.

Христос народився! Вас я вітаю! Бажаю вам добра, любові, казки та чаклунства. Нехай різдвяне диво виконує ваші мрії, обдаровуючи теплом і радістю, здоров’ям і благополуччям, світом і благодаттю …..

Від щирого серця бажаю тобі прекрасного Різдва Христового, мила матуся! Без тебе Різдво не було б Різдвом, саме ти надаєш йому особливі нотки чарівництва, любові і ніжності. Спасибі за те, що саме твоя присутність робить кожне Різдво особливим і незабутнім. З Різдвом Христовим, мама, хай Бог благословить тебе!

З Різдвом Христовим! Нехай буде життя повне любові, достатку, щастя, краси, веселощів і чудес. Миру і здоров’я твоєї сім’ї, добра і затишку твого дому.

Ми всі втомлюємося від одноманітних буднів, побутових і матеріальних проблем, від нескінченної гонитви за втраченим Адамом і Євою раєм. Але в ці святкові дні є привід зупинитися і подивитися на зірки. Де то там, в холодному космосі, горить різдвяна зірка. Саме вона дала нам надію і душевний спокій. Тому в цю казкову різдвяну ніч і дорослі, і діти не усвідомлено чекають дива. І диво обов’язково станеться: діти отримають іграшки, про які мріяли, закохані зізнаються один одному в своїх почуттях, а посварилися подружжя помиряться. Вітаю вас з великим дивом – Різдвом Христовим!

Ну що ж, з друзями в принципі розібралися, давайте переходити до колег. Адже у багатьох в цей день будуть корпоративи, де напевно потрібно буде сказати кілька теплих слів людям, з якими працюєте.

Бажаю в Різдво приємних зустрічей, веселих гулянь, солодкі частування, чудових подарунків, красивих пісень, ліричних віршів і благодатних молитов про мир і Господі Христі! Нехай все, що задумано, збудеться!

Дорогий мій хрещеник, я вітаю тебе з Різдвом Христовим. Бажаю слідувати дорогою добра і удачі, бажаю гарно мріяти і щиро любити, бажаю плавати по хвилях натхнення і мандрувати по просторах щастя.

З Різдвом Христовим. Миру і блага, щастя і любові, радості і везіння, натхнення і здоров’я. Нехай твоя надія тебе не покидає, нехай твоя віра робить тебе сильнішим. Опирайся лихим вітрам і йди в напрямку успіху.

З Різдвом Христовим! Нехай ваш будинок буде наповнений затишком, любов’ю, розумінням і щастям. Здоров’я і удачі.

Привітання з Різдвом у прозі

Привітання з Різдвом до сліз

Back to Top