Найкращі привітання з Різдвом до сліз

Найкращі привітання з Різдвом до сліз

Добірка самих красивих привітань з Різдвом своїми словами допоможе вам навіть на відстані сказати важливі слова.

Від щирого серця прийміть від мене привітання з самим світлим і добрим святом на землі. Нехай небесні ангели висвітлюють Вам шлях, оберігають від біди. Будьте щасливі і здорові!

Бажаю, щоб у ваших серцях народжувалися тільки світлі і богоугодні думки, які приведуть вас до щастя, успіху і благополуччя. З Різдвом!

У світле Різдво я бажаю вам, мої дорогі друзі, всього найкращого, що може бути в житті, любові, міцного здоров’я, довголіття, процвітання. Нехай справи йдуть в гору, достаток зростає, успіх буде супроводжувати в усіх починаннях. Бажаю оптимізму, віри у власні сили, натхнення і здорового авантюризму! Бажаю вашим сім’ям бути зігрітими Божою благодаттю і бути збереженими ангелом-хранителем! Нехай світле кохання гріє ваше серце, нехай помисли ваші будуть чисті, а справи угодні Господу Богу. Нехай у вашій родині завжди панує любов, в будинку живуть гармонія і щастя! Нехай ваше життя буде ясною, мирної, благополучної! Нехай здоровий дух молодості ніколи не покидає вас і ваших рідних! Я вам бажаю, щоб в цей день ви наповнили свою душу світлом, добром і любов’ю. Щоб ви прийшли до світла і до Бога і вже ніколи не сходили з цього істинного шляху!

Вітаємо з великим і світлим православним святом – Різдвом Христовим! Бажаємо добрих і позитивних емоцій, чистоти в помислах, тепла і щирості рідних і близьких людей. Нехай гармонією наповнюється душа і тіло, знаходячи бажане власне щастя!

Вітаю з Різдвом Христовим і хочу побажати залишатися справжнім чоловіком, впевненим у своїх силах і успішним в своїх прагненнях. Нехай сьогодні запалиться яскравий вогонь твоєї надії і щастя, нехай попереду тебе чекають великі перемоги і звершення.

Вітаю з цим особливим святом, Різдвом Христовим! Бажаю справлятися з усіма життєвими ситуаціями і в усьому знаходити гармонію! Нехай Ангел-Хранитель не покидає і допомагає відчувати лише щастя, любов, доброту, яких ти дійсно варта!

Нехай в цей дивовижний день трапиться багато хорошого, світлого і приємного. Нехай разом з Ісусом Христом в житті народиться справжнє диво, збудуться всі щирі і потаємні бажання. Нехай будинок наповниться затишком, теплом, радістю, Господнім благословенням. Вітаю з Різдвом!

Бажаю, щоб атмосфера божественного настрою, святого занурення зберігала свої сили протягом тривалого часу, щоб відчуття свята не зникало, а світ навколо був наповнений любов’ю, ніжністю, відданістю і душевністю. Нехай казка неземних відчуттів збереже блаженство в тілі і в душі, а успіх, везіння і удача супроводжують на земному шляху.

Back to Top