Привітання з Різдвом простими словами

Привітання з Різдвом простими словами

Добірка оригінальних привітань з Різдвом у прозі, до сліз допоможе вам навіть на відстані сказати важливі слова.

Різдво – найкращий день, коли збуваються мрії. У це свято відбуваються дивовижні речі. Нехай він буде таким, що запам’ятовується, чарівним і щасливим!

Пришестям Своїм в наш світ Христос освятив землю і небо! Нехай радість ніколи не відступить від вас і від ваших близьких. Бажаємо щирої радості, духовної чистоти і Божого благословення! З Різдвом!

Сьогодні урочистий день, на календарі сьоме січня, а це значить настав Різдво! І неможливо приховати добрі слова, рядки привітання йдуть одна за одною і мої щирі побажання щастя, здоров’я, любові і благополуччя! Нехай вони завжди незмінно будуть в твоєму житті!

З новим роком! З Різдвом Христовим! Нехай люди стануть до тебе добрішим і лагідніше. Щоб все виходило і мрії ставали реальністю.

Вітаю з Різдвом Христовим і бажаю, щоб це світле свято поселив у душі добру надію, а в будинку залишив велике щастя.

Дорогий, зі святом! Люблю тебе і люблю Різдво! Бажаю тобі багато-багато щасливих теплих свят, і щоб ми з тобою були поруч!

Пoздpaвляю тeбя co cвeтлим xpіcтіaнcкім пpaзднікoм – Poждecтвoм нaшeгo Cпacітeля! Пуcть в твoeй душe живуть вepa, нaдeждa, любoвь, мілocepдіe і тepпeніe! Пуcть Бoг oтвeдeт oт тeбя і твoeгo дoмa вce бeди і нecчacтья. Kpeпкoгo здopoвья, cчacтья, удaчі тeбe і вceм твoім близьким. C poждecтвoм Xpіcтoвим!

Вітаю з Різдвом. Бажаю загадати в цю чарівну ніч найпотаємніше бажання. Воно обов’язково збудеться. Бажаю вірити в чудеса і казку. Щоб навколо оточувало добро, а кожен новий день дарував впевненість і чудовий настрій для підкорення нових цілей. Миру в сім’ї, в душі і незабутніх емоцій!

Нехай дух Різдва завжди живе у Ваших серцях. Нехай печаль, образи і негоди забудуть до вас шляху. Будьте щасливі, здорові й улюблені!

Дорога сестричка, прийми мої вітання з Різдвом Христовим. Нехай твій будинок завжди осяває світ, нехай повна чаша завжди буде в ньому. У це світле свято не сумуй і не сумуй, а тільки посміхайся і хай буде по-справжньому щасливою. Зі святом!

Папа, вітаю тебе зі святом світлого Різдва. Нехай в день, коли Ісус народився, твоя душа наповниться надією і великим щастям, нехай цей світ стане добрішим і веселішим, нехай буде над головою завжди мирне небо, хай в твоєму серці живе чиста і вірна любов. Бажаю, щоб ангел завжди наставляв тебе на вірний шлях і допомагав здійснювати правильний вибір в житті.

Back to Top