СМС привітання з Різдвом своїми словами

СМС привітання з Різдвом своїми словами

Добірка СМС привітань з Різдвом допоможе вам навіть на відстані сказати важливі слова.

Вітаю з Різдвом Христовим і щиро бажаю чесних слів і добрих вчинків в житті, щирої радості і вірного щастя в душі, світлої надії і одкровення в серце.

Щасливого Різдва Христового! Бажаю щастя, любові і радості. Нехай здійсняться всі мрії і бажання!

З Різдвом! Нехай свято це стане знаком щастя і блага в твоєму житті, нехай, як тільки на небі займеться зірка, в твоєму серці розгориться вогонь любові і радості.

У Різдво приємно побажати: не хворіти і не страждати. Хай береже Вас Бог від негоди і хвороб. Вітаю!

З глибини душі піднесемо в ці дні наші найпотаємніші молитви до Господа Ісуса Христа.

Вітаю Вас з Новим роком! Бажаю Вам і Вашим близьким миру та злагоди, міцного здоров’я, щастя, благополуччя і гарного новорічного настрою.

Вітаємо із радісним святом Різдва! Бажаємо миру в родині, доброти в душі, достатку в домі, тепла в серці і любові до життя.

З Різдвом Христовим вітаю і бажаю бути вірними своїм цілям, принципам і зобов’язанням, любити життя і будь вдячними за кожен світанок!

Нехай Різдво Христове обдарує Ваш будинок благодаттю і світом, а Господь ніколи не перестане оберігати!

Ну що ж, з друзями в принципі розібралися, давайте переходити до колег. Адже у багатьох в цей день будуть корпоративи, де напевно потрібно буде сказати кілька теплих слів людям, з якими працюєте.

Нехай з народженням Христа в будинок прийдуть благодать, достаток, благополуччя, стабільність, мир і світла радість. Здоров’я всієї сім’ї, успіхів у справах, стійкою віри в душі!

Дорогий мій коханий чоловік хочу привітати тебе з головним святом нашої життя Різдвом Христовим! Бажаю тобі мудрості, чесності, вірності. Віри в те що робиш, правильних і красивих вчинків!

У Різдво Христове побажаю всім серцем завжди вірити в світло і турботу, що дарує Бог, в любов і щирі почуття. Зі святом!

У Різдво Христове прийнято бажати здоров’я міцного, грошенят побільше, печалі поменше. Нехай все складеться, як дні в календарі!

Саме привітання з Різдвом Христовим своїми словами наповнені тими почуттями і думами, які переповнюють вас зсередини.

На Різдво приходять чудеса. Нехай і до тебе загляне чарівник і начаклує безтурботне і веселе життя. З Різдвом Христовим!

У дні світлого торжества сердечно вітаю Вас з Різдвом Христовим. Бажаю Вам багатої милості від Народженого Богонемовля, доброго здоров’я і допомоги Божої у всіх справах праведних.

Back to Top