Зворушливі привітання з Різдвом

Зворушливі привітання з Різдвом

У світле свято Різдва нехай твоя душа наповниться теплом і радістю! Нехай в цей день з тобою станеться багато добрих подій, приємних подій і знайомств! Нехай небеса будуть добрі до тебе від Різдва до Різдва! Бажаю тобі в усі часи знаходити в вірі опору і підтримку!

Нехай зірка, що неодмінно займеться сьогодні в небі для кожного віруючого, призведе Вас до здоров’я, миру, любові і щастя. З Різдвом Христовим!

Дорогі мої колеги! Напередодні Різдва бажаю вам залишити все невдачі, прикрощі та помилки позаду. Будуйте нові успішні плани, відпочивайте, веселіться і радійте життю. Нехай супутниками вашими будуть мир і благополуччя. А в ваших будинках нехай живуть затишок, спокій і любов!

У свято Різдва Христового бажаю додавання здоров’я і сил, фінансових успіхів, любові та процвітання в будинку!

Нехай в цей сріблясто-синій зимовий вечір, коли приходить найбільше свято народження Христа, до тебе спуститься з небес Ангел. Нехай він подарує тобі непереможну силу віри, яскравий промінчик надії і невгасимий вогонь щирої і всепрощаючої любові до ближнього. Нехай він допоможе твоїм молитвам якомога швидше дійти до Бога, а мріям – виповнитися!

Нехай невидимі нитки чарівництва огорнуть тебе в Різдво Христове! Постарайся відчути їх, подумати про найважливіше і бажаному. А я бажаю тобі, щоб це обов’язково стало реальністю!

Нехай нестримне, іскристе, чудове Різдво щедро поділиться з тобою своєю світлою доброї магією! І все бажання, не ділячись на можливі і неможливі, збудуться, як по легкому помахом казкової чарівної палички, даруючи всеосяжне щастя! Зі святом!

З Різдвом Христовим! Вітаю Вас зі світлими днями наступаючих Великих свят Різдва, Богоявлення і Новоліттям благості Божої. Бажаю Вам від народженого Ісуса Христа радості глибокої, святий і діяльної, щоб дійсним прикладом усього свого життя звіщати світові, що С НАМИ БОГ! Нехай освятить, щоб відновив і зміцнить Христос Бог наші духовні і тілесні сили на благо Святої Церкви і пастирського служіння.

У світле свято Різдва я хочу побажати Вам всього самого найкращого, що тільки є: кохання, високого імунітету, довголіття, благополуччя. Нехай справи йдуть в гору, достаток підвищується, а удача буде вірним супутником в будь-яких починаннях. Бажаю нескінченного ентузіазму, віри у власні можливості, натхнення і адекватного почуття авантюризму!

Привітання з Різдвом українською мовою

Привітати з Різдвом до сліз

Сьогодні Різдво – один з найбільш казкових і світлих свят. Донечка моя, я хочу привітати тебе з цим святом і побажати тобі ніколи не переставати вірити в чудеса. Звичайно, я знаю, що ти дуже хочеш конячку, але боюся, що це прохання не так-то легко буде виконати. Але ти не втрачай надії, тому що сьогодні все можливе. А ще хочу тобі сказати секрет – то бажання, яке ти загадаєш в цю різдвяну ніч, обов’язково збудеться. Але тільки не загадуй кінь, тому що ти вже написала лист Діду Морозу з проханням тобі її подарувати. Потрібно згадати що-небудь інше. Моя улюблена, нехай всі твої мрії виконуються, навіть найпотаємніші. Я тебе дуже люблю і хочу, щоб ти завжди була щаслива.

Back to Top