Привітання з Водохрещем до сліз

Привітання з Водохрещем до сліз

Бажаю, щоб цей добрий свято принесло в ваш будинок спокій, любов і щастя. Міцного здоров’я всім членам родини, бадьорості духу, побільше хороших приводів для радості на протязі всього року.

Нехай в небі завжди буде той, хто дивиться і береже, доглядає і від бід рятує. Нехай молитви почує той, до кого вони звернені. Зі святом!

Нехай Господь не залишить тебе, навчить терпінню, співчуття і смирення. Обдарує світлою радістю і дозволить дізнатися, що є – справжнє щастя. З Хрещенням!

В цей студений день, коли зимові, січневі морози, тріщать за вікном, особливо приємно привітати вас з милостивим, святим святом, близьким кожному християнину! Нехай водохресна вода подарує здоров’я вашого тіла і очистить душу від гріха. Бажаю вам миру в родині, теплоти в серце і радості в житті. З Хрещенням Господнім вас!

З Днем Господнього Богоявлення! Нехай мир, любов, радість і гармонія приходять у ваш дім! Живіть з чистими думками і добрими намірами!

У цей важливий для християн день, хочу привітати вас з Хрещенням і побажати миру вашого будинку, спокою вашим душам. Живіть за законами Божими, в згоді з Богом. Щастя, радості й дбайливого ставлення один до одного!

Вітаю з Хрещенням Господнім і щиро бажаю перемагати свої страхи і сумніви, твердо вірити в успіх і істинно відчувати в житті щастя. Нехай у серці палає вогник любові, нехай у душі таїться радість і надія.

Привіт! Я водохресна смска, відправлена ​​найулюбленішого і прекрасного хлопцеві на світі! Нехай це велике свято подарує тобі духовні і фізичні сили на те, щоб прожити рік в мирі, добрі, чесності і любові. Я тебе обожнюю, обіцяю дарувати тільки ласку і теплоту, ти у мене найкращий чоловік на всьому світі!

З Хрещенням Господнім, щасливого і радісного життя, пишноти і райдужних надій бажаю тобі від щирого серця!

Вітаю з дивним святом, коли холодна вода стає чарівною! У цей хочеться вірити! Бажаю відчути всю красу зимової природи, і нехай крижана вода допоможе вирішити найважливіші проблеми!

Привітання з Водохрещем у прозі

Привітання з Водохрещем українською мовою

У великий і світлий свято бажаю чистих думок і збуваються очікувань, непорушною віри і міцного здоров’я. З Богоявленням Господнім!

Вітаю тебе з благодатним святом – Хрещенням Господнім. В цей день Бог освячує Землю і всіх нас водохресною водою Йордану. Навіть войовничі атеїсти визнають чудодійні властивості святої води і намагаються дати наукове пояснення цьому факту. Бог їм суддя. Ми ж з благоговінням приймаємо цей дар з небес і молимося про свою душу і про душу ближнього свого. Нехай же це свято зміцнить твою віру, силу духу і тіло. Бажаю тобі довголіття, гармонії в душі і приємного спілкування з добрими людьми. Зі святом.

Back to Top