Привітання з Водохрещем до сліз

Привітання з Водохрещем до сліз

З Хрещенням Господнім! Нехай це свято принесе духовну чистоту, тепло і світло в думках і душі, міцне здоров’я та віру.

У день Хрещення Господнього хочу від усього серця побажати без втоми і сліз, без тривоги і печалі йти по життю дорогою щастя і любові, не припиняючи вірити і сподіватися, не забуваючи цінувати, що маєш, і радіти життю.

Вітаю тебе з Хрещенням Господнім! Бажаю тобі не сумувати, що не засмучуватися. Досягати поставлених цілей, вміти йти вперед з вірою в Бога! Віра – ось наше справжнє зброю, яке допомагає і спрямовує в самих різних життєвих ситуаціях. Нехай Господь ніколи не залишить тебе і завжди допомагає у всьому!

Вітаю з Хрещенням! Нехай Бог допомагає у всьому, удача буде на твоєму боці, а здоров’я ніколи не підводить. Поруч нехай будуть самі рідні та близькі, будь-яку справу ладиться, а на душі завжди легко і позитивно. Нехай в цей морозний день буде сонячний настрій і весняне натхнення!

Зі святом Водохреща! Бажаю щоб здоров’я не йшло, а печалі не наближалися до тебе. Чи не втрать позитив і удачу, відкрийся щастя і успіху.

За віконцем тріщить сильний мороз, і до нас приходить світле свято Хрещення Господня. Від щирого серця вітаємо вас з цим чудовим святом. Нехай з вашого життя назавжди йдуть всі проблеми і негаразди, нехай свята зірка Віфлеєму висвітлює ваш життєвий шлях. Бажаємо всім міцного здоров’я, величезної радості, великого щастя і благополуччя. Нехай у ваших серцях збережеться тепло, нехай всі надії неодмінно збудуться. Всіх благ вам, терпіння, впевненості в собі і всього самого найкращого.

Вітаємо! У це велике свято Хрещення Господня вам бажаю здоров’я, довголіття, море любові і щастя! Нехай свята вода змиє все погане, що є в житті і дасть сил на нові звершення!

З Хрещенням вітаю! Бажаю, щоб Бог надійно охороняв твою сім’ю і життя від усіх напастей. Нехай жодна біда не посміє проникнути в твою долю. Нехай серце не зачерствіє від жорстокості цього світу. Залишайся таким же добрим і відкритою людиною, як зараз! Нехай в твій будинок приходять тільки приємні новини і бажані гості!

Бажаю в святі Водохресні морози зміцніти настільки, щоб виконати все задумане і здавалося нереальним, досягти неймовірного успіху в розпочатій справі і бути просто щасливою людиною, що має все.

З Хрещенням тебе! Бажаю в цей морозний свято палати від радості і щастя, сміливо пірнати в зимову ополонку, щоб всі негаразди омила водохресна вода. Нехай здоров’я буде міцним, як у молодого Дубочки, все потаємні бажання будуть виконані. Бажаю, щоб все темне навіки розчинилося, добро і удача обіймали тебе все життя. Вір в успіх і живи яскраво і весело!

Back to Top