Зворушливі привітання з Водохрещем у прозі, українською мовою

Зворушливі привітання з Водохрещем у прозі, українською мовою

Добірка щирих привітань з Водохрещем своїми словами допоможе вам навіть на відстані сказати важливі слова.

Вітаю з Хрещенням Господнім! Нехай мир оселиться в твоїй душі, розум буде чистий, а вчинки будуть праведними!

Бажаю, щоб твій світ завжди був світлим і добрим. Щоб щастя завжди наповнювало твій будинок, а Господь завжди чув твої молитви. З Хрещенням Господа!

Коли на Водохреща, Бог освячував Землю, я попросив у нього за твій будинок. Тому впевнений, моя королева, що у тебе тепер буде все класно. Червоний диплом по закінченню навчання, перспективна робота з бажаної зарплатою. Нехай святкування стане для тебе днем ​​посмішок, вдень безмежної доброти і щастя.

Вітаю з Хрещенням Господнім і від щирого серця бажаю, щоб Господь за добрі твої справи і думки винагородив тебе здоров’ям, силою, вірою, надією і любов’ю! Всіх благ і світу за вікном!

З Хрещенням Господнім! Нехай свята вода вдихне в вас нове життя, і все заграє яскравими фарбами. Нехай всі біди і нещастя обходять ваш будинок стороною.

Хто може бути ближче друзів? Часто саме один може замінити рідного брата, надати допомогу і підтримку! Я бажаю, щоб тебе завжди оточували гарні друзі і товариші, щоб все, кого ти любиш, були поруч, щоб здоров’я було міцним! Нехай любов і щастя завжди будуть поруч, а ті, хто вірить в тебе, ніколи не розчаруються!

З Хрещенням! Пірни в ополонку в будь-який інший день, і тебе в кращому випадку назвуть моржем, а в гіршому – відморожених, але тільки не сьогодні! Сьогодні все на користь і во здравіє: мізки очистяться, хвороби відваляться, і хоч тіло скукожітся, зате душа розкриється! Здоров’я тіла і чистоти душі!

Вітаю тебе з великим православним святом і бажаю тобі в цей святий день миру в домі і душі, любові і щастя. І нехай на тебе буде завжди Боже благословення. Радості і світу тобі. Нехай Господь завжди допомагає тобі і зберігає від будь-яких нещасть.

Вітаю тебе з одним з найголовніших свят християн – Господньому Хрещенням! Цей день є відкриттям нового рівня життя, адже 19 січня з’являється унікальна можливість змити з себе всі гріхи, всі хвороби, все злі помисли і невдачі. І ось уже з чистою душею, з очищеним тілом ти зможеш продовжити свій життєвий шлях. Я бажаю тобі не зустрічати перешкод, нехай негаразди обходять тебе стороною! Довгих років щасливого життя, здоров’я і благополуччя!

Вітаю тебе з великим святом очищення, бажаю всього самого світлого, чистого і доброго. З Хрещенням Господнім.

Back to Top