Красиві привітання з Водохрещем

Красиві привітання з Водохрещем

Добірка самих красивих привітань з Водохрещем своїми словами, у прозі допоможе вам навіть на відстані сказати важливі слова.

Бажаємо фортеці в вірі, щирості в любові і чистоти в своїх думках, серцях і душах. З Хрещенням!

Вітаємо зі святом, з Хрещенням Господнім! Нехай свята вода очистить помисли, дарує здоров’я і наповнює душу божою благодаттю. Бажаю, щоб на життєвій дорозі зустрічалися тільки добрі люди, а доля завжди виявляла прихильність.

З Господнім Богоявленням! Радійте, люди, що до Вас сьогодні з’явився Господь, щоб ви стали православними. Покайтеся, відпустіть образи і живіть щасливо, чесно і дружно.

Вітаю тебе з Хрещенням Господнім! Нехай Господнє Богоявлення освятить твоє життя світлом і направить на шлях істинний, збереже від бід і зловтіхи, вкриє від небезпек і хвороб твоїх рідних і тебе самого. Миру тобі, чистих помислів і благоденства.

Вітаю з прекрасним святом – Хрещенням Ісуса Христа! Нехай твій океан життя буде нескінченно щасливим, без сильних хвиль і потрясінь, але і штилю тобі я теж не хочу! Нехай завжди буде головне, що повинно бути в житті, – любов. Чи не розслаблюйся і не спочивай на лаврах. Бажаю багато сил для роботи і відпочинку, а також доленосних зустрічей і яскравих подій.

Привіт! Нехай свята вода в цей день подарує тобі гармонію в житті, допоможе вміти радіти кожному прожитому дню – в добро і світі, не затаюючись образ, не будуючи підступи і не намагаючись здаватися тим, ким ти не є. Поділися своїм хорошим настроєм з оточуючими і обов’язково загадай бажання, кажуть, напередодні Водохреща все загадане виповнюється!

Нехай як водохресний мороз стане твоє здоров’я, і ​​нескінченний успіх переслідує всюди. Бажаю в цей свято винищити всі проблеми, залишатися в тренді, пролонгувати своє щастя. Нехай негаразди сховаються, а радість стане королевою дня. Обов’язково викупайся в ополонці, щоб вода очистила і зцілила тебе. Розпрощався з труднощами і ніколи не сумуй. З Хрещенням Господнім!

Сьогодні настав день великого, благословенного свята – Хрещення Господнього або Богоявлення! День, коли християни проводять очищення душі і тіла, купаючись у святій воді, змиваючи з себе тягар гріхів. Бажаю вам у цей день божого благословення, настанови на шляху істинного, міцного здоров’я, світлого духу і яскравих, позитивних думок!

В Хрещення ваша душа і тіло очищається від усього поганого і наповнюється добротою, світлом і любов’ю. Водохресні морози лише зміцнять її. Відкрийте в людях найкраще і у вашому серці запанує любов, мир, краса і буде щастя в родині. Нехай вони завжди йдуть за вами.

Back to Top