Привітання з Трійцею до сліз

Привітання з Трійцею до сліз

Вітаю з Трійцею і від чистого серця бажаю, щоб Бог завжди наставляв на правильний і світлий шлях в житті, щоб віра твоя ніколи не ослабла, щоб вірна любов і повагу надавали нових сил, щоб Пресвята Трійця завжди могла допомогти знайти своє місце і відкрити своє серце для добрих помислів і прагнень.

Вітаю з Трійцею! Нехай буде щастя і здоров’я в будинку, любов і добро в серці, удача й успіх на життєвому шляху, мир і радість у душі, розуміння і повагу в родині.

Від душі вітаю зі святом Трійці і хочу побажати, щоб в твоєму житті вічно звучала мелодія щастя і натхнення, щоб в твоїй душі завжди цвіли сади радості, щоб по твоїй стежці простягалася м’яка і свіжа зелень успіху, щоб для твоїх мрій і ідей відкриті були всі горизонти і простори.

Я хочу привітати вас з самим світлим і добрим святом, яке ми святкуємо щороку на п’ятдесятий день після Великодня. Йдеться про Трійцю – про мого улюбленого святі, без якого неможливо уявити наш календар. Мені хочеться привітати вас, а також побажати всього самого доброго, що тільки може бути. Я знаю, що ви не завжди відзначаєте свята, проте мені хочеться, щоб саме на цей день ви звернули особливу увагу. Трійця – те свято, яке дарує нам масу приємних вражень. Так що прямо зараз влаштуйте для себе свято, адже навіть підготовка до цього дня дарує багато позитивних емоцій. Ви повинні будете сьогодні прикрасити свій будинок гілочками берези, які будуть оберігати ваш будинок і вашу сім’ю. Нехай благодать зійде на вашу сім’ю. Я дуже сильно хочу, щоб ви відмінно відзначили цей день, тому що він завжди дарує масу приємних вражень.

Привітання з Трійцею до сліз

Привітати з Трійцею у прозі

У день Святої Трійці нехай наповниться душа твоя радістю, тіло – бадьорістю, думки – мудрістю, а серце – любов’ю, нехай успішними будуть всі твої починання, райдужними – перспективи, а життєві дороги завжди ведуть до щастя!

Вітаю з Трійцею і сердечно бажаю, щоб душа щиро вірила в Бога, щоб серце молилося кожен день, не забуваючи дякувати Господу за благодать життя і щастя. Бажаю відати в цьому житті, що таке справжня любов і сила, бажаю з надією дивитися в завтрашній день і з радістю приймати всякий подарунок долі.

Моя люба! Вітаю тебе від щирого серця зі святом! Нехай в День Святої Трійці ти сповна відчуєш, що таке Божа благодать! Нехай твої мрії здійсняться, а бажання завжди відповідають можливостям! Нехай краса ніколи не меркне, і життя буде наповнене сенсом!

Вітаю вас зі святом Трійці! Хочу побажати непохитної віри, Божої милості, чуйного серця і доброти. Нехай ваша душа не знає печалей і світиться щастям. Спокою, безпечності та світу вам і вашому будинку.

Back to Top