Привітання з Трійцею до сліз

Привітання з Трійцею до сліз

Добірка щирих привітань з Трійцею своїми словами, у прозі допоможе вам навіть на відстані сказати важливі слова.

Нехай в День Святої Трійці Отець, Син і Святий Дух втілять в життя найсміливіші мрії, реалізують всі надії і благословлять нові звершення. А в домі панують мир, спокій і благополуччя.

В цей літній день я хочу привітати тебе зі світлим і важливим для кожного віруючого святом – Трійцею. Нехай сум’яття і смуток покинуть твоє серце, віра примножиться, а щастя осяває весь подальший життєвий шлях!

Вітаю Вас зі святим святом Святої Трійці! У цей день апостоли Ісуса Христа прийняли Святого Духа. Дух Святий прийшов на них і благословив їх Своєю Святим присутністю!

Бажаю щодня вірити в чудеса, адже то у що повірили, швидко трапиться і затримається надовго в твоєму житті. Нехай буде безмежним бажання вдосконалюватися і нести світло радості іншим людям. З днем ​​Трійці!

Вітаю з Трійцею і від чистого серця бажаю, щоб Бог завжди наставляв на правильний і світлий шлях в житті, щоб віра твоя ніколи не ослабла, щоб вірна любов і повагу надавали нових сил!

Вітаю з Трійцею і від душі бажаю, щоб в твоєму житті цвіли розкішні сади щастя, щоб на серці завжди було легко і спокійно, щоб душа жила мрією і не однієї і, щоб всі ці мрії збувалися. Здоров’я тобі, блаженних думок і відчуттів, миру, радості і добра.

Вітаю зі святом Трійці. У цей день прийнято прикрашати своє житло зеленими гілками і свіжими букетами. А я бажаю тобі прикрасити свою душу відданою любов’ю, незламної вірою і всеперемагаючої надією!

Від щирого серця вітаю вас з Трійцею! Нехай цей день обдарує вас справжніми радощами життя, відкриє перед вами всі двері і допоможе знайти віру в себе. Нехай те, про що ви мрієте, обов’язково здійсниться. Нехай натхнення допоможе виконати всі ваші бажання, хай ваша енергія б’є через край! Нехай кожна мить вашого життя буде бажаним і незабутнім. Вірте в чудеса, не турбуйтеся через дрібниці, цінуєте красу життя! Нехай удача ніколи не відвертається від вас, нехай щастя стане абсолютною постійною величиною в вашому житті. Цей день справді святий, так проникніться ж святістю і зробіть якомога більше хороших справ. Нехай життя відкриє перед вами нові далі і радісні перспективи. Нехай у вас будуть тільки злети, без падінь і радість без розчарувань! Зі святом Трійці!

Сьогодні Трійці Святої велике свято! Бажаю, щоб в будинок прийшли і залишилися назавжди – справжня любов, міцна віра і несподівана радість!

Back to Top