Щирі привітання з Трійцею українською

Щирі привітання з Трійцею українською

Добірка красивих привітань з Трійцею простими словами допоможе вам навіть на відстані сказати важливі слова.

Цей день священний для всіх віруючих. Тому саме сьогодні слід починати все добрі справи, допомога нужденним і співчуття до слабких. Бажаю вам, щоб кожен добрий вчинок не тільки наповнював вашу душу світлом, але і приносив вам успіх, удачу і благополуччя.

Вітаю тебе від щирого серця з прекрасним святом Трійці! Бажаю благополуччя, процвітання, добра і радості! Нехай Господь і його Ангели завжди допомагають тобі, зберігаючи і оберігаючи у всіх життєвих ситуаціях! Тепла, міцного здоров’я, віри в себе і в краще! Йти вперед і досягати успіху!

У світле свято Трійці прибери своє житло від сміття і непотрібних речей, а серце і душу – від образ, прикростей і зневіри. Прикрась свій будинок зеленими, пахучими травами, а життя – любов’ю, терпінням і милосердям. Зі святом!

Свято Трійці нагадує нам про багатоликості Бога. Його сила – в його різноманітті і, в той же час, – в єдності. Згадай про те найважливіше, що є у тебе. Це три складових: здоров’я, щастя, віра. У це свято я побажаю, щоб твій ангел-хранитель подбав про тебе і не залишав тебе!

Вітаю з Трійцею і від щирого серця бажаю, щоб життя твоя стелиласядалекої доброї квітучої дорогою удачі і щасливого надії, щоб в будинку твоєму завжди горів вогонь затишку і любові, щоб серце твоє ніколи не втомлювався вірити в краще. Здоров’я, благополуччя і миру.

Нехай в п’ятдесятий день Трійці зійде на всіх світлий святий, чудодійний Дух великим і променистим щастям, що зігріває неймовірною любов’ю втомлену душу, надаючи окрилює надію і необхідні сили!

Вітаю з православним святом Трійці! Нехай Божа благодать зійде з небес і обдарує тебе своїм благом, здоров’ям і радістю. Нехай віра завжди супроводжує твій шлях і вкриває від всіх негод. Побажай любові і щастя ближнім своїм і Бог благословить тебе.

Вітаю з Трійцею і хочу побажати йти своєю дорогою, немов по м’якому килиму зелені, збираючи в букет життя квіти щастя і благодаті, радості і любові. Нехай для твоєї родини не буде важких днів, нехай для твого серця завжди горить вогник доброї надії.

Вітаю тебе з Трійцею! Сьогодні – те свято, яке люблять і чекають всі православні. Хочу від душі побажати тобі щастя, здоров’я, і ​​щоб твоя віра в Господа тільки зміцнювалася! Нехай все буде так, як мріється! Нехай все виходить!

Вітаю з Трійцею і від душі бажаю парити на крилах любові і надії, вірити у все хороше і мріяти про прекрасне, з кожним днем ​​відкривати своє серце для щастя і радості, усіяти своє життя квітами доброти і зеленню відради.

Back to Top