Привітання з Трійцею до сліз

Привітання з Трійцею до сліз

З Трійцею вас! Бажаю, щоб вона невпинно висвітлювала усі куточки душі, гріла кожен сантиметр серця, а думки направляла в добре перспективне русло. Нехай у вірі буде постійна сила, в надії невтомна радість, а в любові безмірне щастя.

У цей день не можна турбувати землю. Збери трав і квітів. Створи з них букети. Цей зелений свято потрібно прикрашати силами природи. Пролийте на квітку кілька сльозинок. Це потрібно зробити під час служби. Бажаємо Вам очиститися і отримати благословення. Виліковний тіло і душу. А допоможе в цьому божественний свято Трійці!

Я встану рано вранці і, гладячи на світанок, помолюся за здоров’я рідних і улюблених. Я сьогодні в це святе свято, у бога попросити хочу, для вас всіх благ земних і великого здоров’я. Нехай завжди береже вас Господь, де б ви не були. Допомагає вам в роботі, збереже вас в дорозі, охоронить вас від бід і ворогів. Зі святом Святої Трійці.

Нехай цей день покаже всім, як багатоликий світ світла і добра. Однією рукою нехай дасть Господь вам щастя в житті, інший успіх в справах ваших, кар’єрі, а третій спокій і благодать в душі. Щастя вашому дому, міцної сім’ї, вірності і спокою.

З Трійцею! Бажаю потрійний радості: від безумовного взаєморозуміння з близькими серцю людьми, від неймовірних успіхів на трудовому поприщі і від чудових успіхів у щасливій особистому житті!

Дорогі наші брати і сестри, вітаємо вас з Трійцею! Бажаємо, щоб у вашому житті завжди був поруч Христос і допомагав у всьому! Нехай благословляє Господь ваші добрі справи, добрі думки і добрі душевні пориви! Нехай допоможе вам бути схожими на нашого Спасителя, нехай дасть вам глибокої віри, великої мудрості і Святого Духа! Чистого вам неба, ласкавого сонця та довгого життя з Богом!

В цей зелений, світле свято – День Святої Трійці нехай виконає життя твої надії і очікування, нагородить тебе розумом і кмітливістю, здоров’ям і силушкой, чарівністю і талантами, везінням і простим людським щастям!

З Трійцею! Нехай світло і радість, любов і щастя увійдуть в ваш будинок. Нехай всі негаразди і проблеми зникнуть і розчиняться в темряві. Нехай Господь допомагає вам долати всі складнощі легко і невимушено. Нехай у вашій душі буде гармонія!

Зі святом світлої Трійці! Нехай Ваші надії і сподівання збудуться, як виповнилося диво, обіцяне Богом – явище Духа святого. Зверніть молитву до Господа, і Він благословить Вас, Вашу сім’ю і всіх близьких!

Back to Top