Привітання з хрестинами

Привітання з хрестинами

Хто може бути прекрасніше маленької донечки, сплячою в колисці? Малятко потребує захисту і допомоги щохвилини свого життя. Сьогодні в житті батьків важливий і одночасно зворушливий момент, адже за допомогою вони прийшли до церкви. Під склепінням ікон і серед прекрасної мелодії церковного дзвону ваша малеча пройде обряд хрещення. Господь дарує їй своє заступництво, ангела-хранителя і названих батьків, які при свідках поклянутся вести свою донечку дорогою світла і добра, підтримуючи її, і допомагаючи впоратися з усіма труднощами на шляху. Нехай збуваються всі найзаповітніші мрії батьків і малятка, а в будинку завжди буде мир, затишок і благополуччя. Нехай кожен день стає яскравішим попереднього, більше вам усмішок і сміху.

Сьогодні на одного православного чоловічка стало більше. Від душі вітаю з крестинами маленьке диво. Бажаю тобі, малюк, здоров’я і щастя. Нехай Господь благословляє тебе на добрі справи, нехай твій ангел тебе вберігає від всіх бід і печалей. Рости веселим, добрим, слухняним, допитливим, талановитою дитиною!

Від душі вітаю вас зі світлим днем ​​- хрещенням улюбленого малюка. Нехай благодатні води купелі подарують йому здоров’я, щастя і довголіття. Ангел-хранитель тепер завжди буде поруч, а Божа благодать осяє світлом. Сьогодні маленький чоловічок знайшов ще одних батьків, які будуть у відповіді за чистоту його душі до кінця своїх днів. Бажаю малюкові, і мамі з татом, і хресним, великого здоров’я, щастя, життєвої мудрості. Добру справу, що поріднило вас в цей день завжди буде великим святом для всієї родини. Бережіть в своїх душах вогник віри, надії і любові.

Від щирого серця вітаю з цією чудовою подією, з крестинами вашого дитинку. Бажаю миру для вашої родини, гармонії у вашому будинку, здоров’я вашим ангелика і вам, достатку, сил і можливостей для того, щоб завжди залишатися щасливою родиною, щоб разом з хрещеними батьками дарувати завжди радість, любов і турботу дорогоцінної дитині.

Вітаю дитину і батьків з крестинами. Від душі бажаю, щоб дитя росло в оточенні батьківської любові і турботи, щоб хресні були поруч і в скрутну хвилину, і в хвилину радості, щоб Господь беріг ваше чадо від усіх бід і заздрощів. Щастя і миру на православному шляху дитини!

Малюк народився – це щастя. Гаряче вітаємо з одним з найбільш особливих подій у вашому батьківської кар’єрі – з хрещенням синочка. Нехай дитинка росте добрим і віруючою людиною. Ми будемо просити у Господа щоб, з сьогоднішнього дня, Ангел Хранитель ніколи не покидав ваше маленькещастя.

Back to Top