Привітання з хрестинами

Привітання з хрестинами

Добірка найкращих привітань з хрестинами своїми словами, у прозі допоможе вам навіть на відстані сказати важливі слова.

Ангел спустився на землю, щоб оберігати тебе від бід. Він носить твоє хрещений ім’я, щоб ти ріс сильним, великим, красивим і успішним, адже в житті багато труднощів і бід, від яких не зможуть його захистити крила батьківської любові, і тільки вищі сили зможуть дати йому все те, про що він мріє, зберегти від бід і перешкод на життєвому шляху. Нехай ангели дарують посмішки і збудуться найкращі сни про кохання, вірності і ніжності рук близьких людей. І нехай з цього дня Бог любить тебе і охороняє, надаючи надійне і сильне плече свого найяснішого ангела з доброї і мужньої посмішкою. Нехай він подарує тобі справжню захист від темних сил і стане кращим другом і провідником по життю, а, головне, захистом в будь-якій важкій ситуації.

Дорогі батьки прекрасного хлопчика, я хочу побажати вам сімейного щастя. Нехай малюк росте здоровим і активним, адже енергія і сили йому знадобляться для активного розвитку і пізнання світу. Хочу привітати з крестинами, які насправді можуть прирівнюватися до Дня народження, адже обидва свята дозволяють гарантувати духовне, фізичне народження прекрасного дитинку. Господь нехай береже синочка, який може проявляти закладений потенціал і успішно просуватися в обраному напрямку. Дитинство нехай виявиться активним і допитливим, корисним і незабутнім, адже саме від дитячого віку багато в чому залежить, яким виявиться доросле майбутнє. Прийміть, будь ласка, мої найщиріші слова, адже я в них вкладаю весь трепет відносини з чудовим хлопчикові. Вітаю зі світлими і таємничими крестинами.

Хрестини цього янголятка чудове свято! Хочемо побажати їй щасливого і довгого життя, нехай вона завжди буде благословенна Богом, і нехай віра її буде щирою. У неї попереду ціле життя, сповнене труднощів і радостей, і смутку. Так нехай же вона навчиться цінувати радість, а горе буде сприймати з силою духу і гідністю. З крестинами!

Ваша дитина пізнав таїнство хрещення. Нехай свята вода дасть здоров’я на довгі роки, хай завжди буде поруч ангел-хранитель, і ви своє дитя бережіть, правильно виховати, проблем ніяких не знайте і про Бога не забувайте. Нехай дитятко частіше сміється, не плаче. Добра вам і удачі.

У це світле свято всієї родини, коли ваш милий дитина прийняв свою віру, я щиро бажаю йому посмішок яскравих, як веселка і днів у житті теплих, немов сонце. Нехай малюк долає будь-які труднощі на шляху, нехай не турбують маленьке серце образи і печалі.

Back to Top