Привітання з хрестинами

Привітання з хрестинами

Дорогі друзі мої, ви сьогодні хрестіть свого синочка. Я хочу сказати тільки приємні і позитивні слова в цей день. Нехай у вас все складається на 100%. Знаєте, я вірю в те, що у вас в родині обов’язково все буде грати тільки яскравими і позитивними фарбами. Бажаю, щоб ваш синок активно ріс і ставав активним, справжнім чоловіком. Хочу побажати міцної сім’ї і дивовижних досягнень, незважаючи ні на що. Я знаю, що потрібно докласти трохи зусиль для того, щоб створити справжню сім’ю. Хочу побажати безмежної захисту Господа, адже він насправді готовий до чого. Ваш малюк обов’язково отримає довге і радісне життя, в якій будуть тільки яскраві, незвичайні повороти. Господь обов’язково подарує йому багато можливостей для активного розвитку і досягнення поставлених цілей. Скористайтеся наданими шансами успіху, будь ласка.

Вітаю з крестинами! З цього дня ваш малюк отримав свого персонального ангела-хранителя і постійно знаходиться під захистом Господа. Цей день воістину є його другим Днем народження. Нехай його життєвий шлях буде позбавлений розчарувань, гіркоти і досади. Бажаю жити в любові і з миром в душі. З Божим Благословенням!

Вітаємо з хрещенням сина. Цей важливий крок у своєму житті повинні зробити будь-які батьки. З цього моменту Божа допомога, захист і опіка поширюється і на вашого малюка. Бажаємо жити в мирі та гармонії з собою, і з Богом. Щастя Вам і здоров’я. Нехай Бог береже Вас!

Нехай береже тебе Господь від невдач і бід. Бажаю тобі великого щастя, повної любов’ю життя, радості. Нехай твоя сім’я процвітає і живе в достатку. Добра тобі і успіхів в будь-яких починаннях. Миру, тепла в душі.

Ніжне перлове небо подарувало тобі цей день – день Хрещення, коли на небесах відбувається добру справу, вибирається твій персональних охоронець від бід і нерозв’язних проблем, від образ і всякого зла, твій ангел-охоронець, який подарує тобі надійний захист від зла і від всього поганого , що може трапитися в світі. Силами добра тобі дано хресні, які будуть давати тобі добрі поради і любов. Вони стануть помічниками і начальниками у важкій для тебе ситуації і які допоможуть тобі там, де безсилі батьки, або де ти сам не зможеш впоратися з ситуацією. Нехай вони стануть тобі добрими друзями, помічниками в справах і добрими людьми, які завжди тобі допоможуть, візьмуть, підтримають тебе і які будуть піклуватися про твоє благополуччя, адже через них буде діяти твій ангел-охоронець.

Back to Top