Привітання з хрестинами

Привітання з хрестинами

Синочку, у тебе сьогодні хрестини і з’явилися твої хресні батьки, ангел-хранитель. До того ж ти можеш тепер розраховувати на захист Господа, батька нашого. Сьогоднішній день повернув твоє життя в потрібне русло, адже тепер ми можемо бути впевнені в тому, що у тебе обов’язково все вийде якнайкраще. Бажаю знайти силу характеру і дивовижну мудрість, проявити найкращі якості свого характеру. Дорогий синочку, будь ласка, радуй своїх батьків, рідних і хрещених, адже ми з тобою завжди будемо, але тільки ми разом зможемо досягти бажаних змін і зрозуміти, як потрібно жити далі. Дорогий сину, ти обов’язково будеш справді щасливим і ми, звичайно, тобі в цьому допоможемо. Пам’ятай про те, що поруч з тобою завжди будуть найближчі люди. Ми щиро вітаємо тебе з крестинами, які обов’язково виявляться найважливішими в твоєму житті!

У цей особливий день, в день посвячення в таїнство хрещення, від щирого серця вітаю! Нехай ангел-охоронець висвітлює життєвий шлях і оберігає від усього поганого. Нехай буде міцним здоров’я, а світлої – душа. З крестинами, благополуччя, великого щастя і любові.

Привітаю з крестинами, з добрим і світлим святом крихти і всієї сім’ї. Бажаю, щоб ангел дитини був з міцними крилами, щоб душа крихти завжди була відрита і чиста, щоб сама доля веліла дитятку йти стежкою щастя, блага і любові.

Ніжність і любов батьків подарували тобі прекрасне свято – день твого хрещення, який стане захистом тобі в життєвих ситуаціях і допоможе на життєвому шляху стати краще, сміливіше, мужественнее і здоровіше. Нехай любов буде для тебе яскравою і красивою, немов вечірнє небо взимку, і нехай добрий християнський дух подарує тобі ніжність, доброту і спокій, щоб ти виріс сильним, чесним і мужнім людиною, прекрасним другом, з яким ти б і сам мріяв би подружитися. Радуй людей і Бога своїми чеснотами, тримай своє слово і виконуй свої обіцянки, щоб життя стало для тебе приємною і красивою і люди завжди тягнулися до тебе, допомагали в скрутну хвилину і завжди дарували тобі радість, ніжність і любов, а так само сприяли твоєї успішності і процвітання.

Від душі вітаю з крестинами крихти і бажаю всього самого доброго, світлого вашій родині. Нехай ваше дитя не хворіє і не знає страждань, нехай ангел дитину завжди зберігає від лиха і недобрих очей. Миру, любові, надії, віри і щастя в житті вашої дитини.

Привітання з хрестинами своїми словами

Привітати з хрестинами у прозі

Вітаю вас з крестинами свого улюбленого малюка і хочу побажати міцного здоров’я, удачі, везіння в житті і як можна більше приємних, цікавих моментів! Нехай Хрестини подарують благополуччя в житті вашої дитини, нехай він завжди вам усміхається, радіє, і ви пишаєтеся його успіхами! Ще бажаю отримати такий захист від Господа, щоб ніякі біди були не страшні, щоб життя дарувала тільки заслужені перемоги, відводячи геть хвороби і прикрощі! Бажаю вам бути гідними і батьками і виховувати малюка згідно християнським заповідям і заповітам. Нехай все в житті буде добре! Нехай кожна мить відкриває новіпрекрасні можливості і дарує позитив!

Back to Top