Найкращі Різдвяні привітання у прозі, українською мовою

Найкращі Різдвяні привітання у прозі, українською мовою

Вітаю з цим особливим святом, Різдвом Христовим! Бажаю справлятися з усіма життєвими ситуаціями і в усьому знаходити гармонію! Нехай Ангел-Хранитель не покидає і допомагає відчувати лише щастя, любов, доброту, яких ти дійсно варта!

У Різдво лови свою Віфлеємську зірку! Нехай вона осяє тебе світлом своєї любові і дасть надію на віру в краще!

Різдво – це день, коли в світ з любов’ю увійшов Ісус Христос. Це день всепрощення, світлих почуттів, день, коли торжествує любов. Нехай в це свято замовкнуть гармати і не підніметься в повітря жодна ракета, крім феєрверку! Нехай бог дасть тишу і відпочинок солдатам! І нехай в наше серце увійде любов до ближнього і дальнього! З Різдвом Христовим!

Різдвяного щастя в наші будинки! Щоб затишок і спокій ніколи не покидали наші сім’ї. Нехай Христос піклується і допомагає кожному з нас, вселяючи в наші душі свою любов. Щоб небесна благодать оселилася в людському серці і зоряні промені світла ніколи не згасали в наших очах.

У світлий православне свято Різдва Христового бажаю завжди знаходиться під захистом свого ангела-хранителя. Нехай вищі сили оберігають від злості і образ, вказують вірний шлях, дарують душі спокій і гармонію.

Тепло вітаємо Вас зі світлим святом Різдва Христового, бажаємо, щоб ангел-хранитель невідступно перебував у Вашому житті, оберігаючи Вас і Ваше сімейство від бід, печалей і розчарувань. Нехай зміцнюється віра в душі, а кожен день прожитого життя приносить відчуття радості.

З Різдвом Христовим. Бажаю, як в дитинстві, вірити в чудо, бажаю наповнювати цей світ добротою, бажаю щирої любові для дівочого серця, а для душі – гармонії і краси. Нехай це Різдво подарує радість і надію, нехай твоє щастя буде світлим і великим.

Вітаю з Різдвом Христовим і від чистого серця бажаю, щоб справжня любов, міцна віра і добра надія допомагали повернути навіть самі круті гори в життя.

З Різдвом тебе вирішив привітати і побажати в такий чудовий свято самих незвичайних змін. Щоб порадувала тебе чарівна удача, листоноша листів «щастя» зі штрафами не приводив і щоб зарплата була у тебе не в маленьких конвертах, а у великих мішках!

Бажаю неповторно радісного свята Різдва! Нехай влаштувалися в душі щастя запалює посмішку на обличчі, сил вистачає на всі важливі справи, доля дарує чимало приводів для веселощів, а дорогі серцю люди залишаються поруч, даруючи підтримку і розділяючи успіхи!

Back to Top