Зворушливі Різдвяні привітання українською мовою

Зворушливі Різдвяні привітання українською мовою

Добірка Різдвяних привітань допоможе вам навіть на відстані сказати важливі слова.

Вітаю з Різдвом Христовим! Бажаю миру в душі і серці, радості і натхнення, прагнень і перемог, щирого щастя і любові, міцного здоров’я і успіху в справах!

Бажаю, щоб збулися самі грандіозні бажання, загадані під різдвяною зіркою, а життя наповнилося чарами і світлом. Зі святом!

Всіх християн вітаю з Різдвом Христовим! Бажаю віри в свій шлях і майбутнє, сподіватися на свої сили і любити все те, що вас оточує!

Різдвяного щастя в наші будинки! Щоб затишок і спокій ніколи не покидали наші сім’ї. Нехай Христос піклується і допомагає кожному з нас, вселяючи в наші душі свою любов. Щоб небесна благодать оселилася в людському серці і зоряні промені світла ніколи не згасали в наших очах.

Нехай це Різдво буде для вас надзвичайно затишним і радісним, повним приємним сюрпризів!

Вітаю з Різдвом! Нехай в цей світлий зимове свято душа зігріється полум’ям подяки, терпіння, любові, милосердя і добра!

Вітаємо з Різдвом Христовим! Як блага звістка про Народження Ісуса колись осяяла світ, так нехай світло цього великого свята сьогодні осяває душі і наповнює їх щирою вірою, благодаттю, спокоєм і гармонією!

Бажаю в Різдво приємних зустрічей, веселих гулянь, солодкі частування, чудових подарунків, красивих пісень, ліричних віршів і благодатних молитов про мир і Господі Христі! Нехай все, що задумано, збудеться!

Сьогодні з’явився на світ Божий Син, а значить, настав час чудес і виконання всіх благих бажань! Нехай це свято подарує багато тепла, яскравих посмішок і сотні світлих миттєвостей! Я бажаю, щоб Господь послав тобі міцне здоров’я, чисту любов і неймовірне щастя!

З Різдвом Христовим, дорогий мій хрещеник. Я бажаю тобі бути здоровим, міцним, сильним і веселим, бажаю, щоб разом з Різдвом в твоє життя постукало щастя. Нехай шлях твій буде світлим, добрим і довгим, нехай любов близьких і підтримка ангела-хранителя ніколи не залишають тебе.

Ось і настав чарівний і велике свято – Різдво Христове. Нехай це свято принесе всім нам радість в будинок, нехай осяє наші серця чистотою і вірою в чудеса. Адже чудеса завжди поряд з нами! Нехай наші улюблені і рідні люди будуть здорові і щасливі. Нехай Господь береже нас! Вітаю з Різдвом Христовим!

Дорогі колеги! З Різдвом! Нехай в будинку вашому буде достаток, все будуть здорові і щасливі, а в цю ніч нехай здійсниться хоч невелике, але чудо!

Back to Top