Кращі Різдвяні привітання своїми словами, до сліз

Кращі Різдвяні привітання своїми словами, до сліз

Добірка кращих Різдвяних привітань у прозі допоможе вам навіть на відстані сказати важливі слова.

З Різдвом Христовим, дорога бабуся. Я бажаю тобі залишатися все такою ж прекрасною, чудовою, доброю і милою жінкою. Бабуся, нехай це Різдво подарує мир і щастя, нехай і сьогодні, і завжди поруч будуть близькі люди, що оточують тебе любов’ю, ніжністю і турботою. Бабуся, я бажаю тобі здоров’я, світлих надій і збутової мрій.

З Різдвом Христовим! Бажаю, щоб в це світле свято Господь послав тобі благополуччя, надію, віру, силу і достаток. Нехай шлях твій буде довгим і щасливим, нехай поруч будуть добрі люди і вірні друзі, нехай кожен день дарує благословення і радість. Здорові, процвітати, щиро любити і завжди залишатися справжнім чоловіком!

Друг мій, з Різдвом! В цю світлу ніч бажаю світла в житті. Використовуй свої можливості на повну силу, радуйся великим подіям і особливо дрібниць. Роби добрі справи, але не забувай про себе. Прагни до успіху і перемагай, люби і будь любимо. Головне – вір в диво!

Мамуля, вітаю з Новим роком! Ти завжди переживаєш за сім’ю і дай Бог, щоб всі твої страхи були порожніми! Світлими і добрими побажаннями нехай наповниться будинок, господарство ладиться і ти посміхалася завжди!

Вітаю з Різдвом! Бажаю не просто Божого благословення і тихій, затишній душевності, а щоб Ангел підпалив гніт запалу в душі і допоміг спалахнути справжнім щастям і умінням це щастя відчувати і цінувати!

Улюблена подруга, нехай прихід Різдва наповнить твоє серце безмежною любов’ю, щоб ти змогла поділитися цим прекрасним почуттям зі своїми близькими і друзями, а прекрасна Різдвяна зірка направитьтебе на шлях щастя і благополуччя. Щасливого Різдва Христового!

Бажаю тобі чарівного і незабутнього Різдва Христового, надії, віри і любові. Нехай казковий настрій не покидає тебе ніколи!

Нехай осяє вас Сонце Правди – Богонемовля Христос світлом Свого Різдва, нехай додасть радість і святковий радість, та вилікує хвороби і втішить скорботи, хай допоможе вам в наступаючому новоліття принести Йому в дар золото любові, пахощі віри і милосердя!

Хочу привітати з Різдвом свою колишню однокласницю. Ми з тобою вже довгий час не бачилися, але добре, що хоч підтримуємо відносини. Я вітаю тебе з Різдвом. Я пам’ятаю, як ти любила завжди це свято. Ти вірила в те, що якщо загадати бажання в різдвяну ніч, то воно обов’язково збудеться. У нас з тобою в школі було веселе час. Я пам’ятаю, як нам важко було розлучитися після Випускного. Ми плакали, бо розуміли, що наші дороги розійдуться, але все ж ми змогли зберегти цей зв’язок. Я тобі бажаю здійснення всіх бажань, тому що у тебе їх не так багато, але вони все дуже значущі. Будь завжди здорова, щаслива і кохана. Сподіваюся, що скоро ти зустрінеш свою долю, і у нас буде привід зібратися всім разом.

Back to Top