Найкращі Різдвяні привітання у прозі, українською мовою

Найкращі Різдвяні привітання у прозі, українською мовою

Знаєш, чому Різдво називають чарівним святом? Тому що кожне слово, думку і побажання до тебе обов’язково повернеться. Тому бажаю говорити тільки добрі слова і компліменти, думати про тих, хто доріг і бажати всім тільки щастя, благополуччя і достатку. І нехай закон бумеранга обов’язково спрацює.

Дорогий мій колектив! Нехай різдвяне тепло зігріває вас і дарує надію на чудове майбутнє. Відкрийтеся нових звершень, успіху і підкорення вершин. Нехай морози не зможуть перешкодити вашій активності та плідної праці. Посміхніться прекрасного майбутнього, і вона не змусить себе чекати!

Моя дорога хрещениця, з Різдвом! Бажаю, щоб твоя світла голівонька завжди знаходила собі заняття, золоті руки були зайняті улюбленою справою, а добре серце було зігріте любов’ю! Бажаю тобі бути збереженості від нещастя!

Сьогодні сили добра не залишають бід і сумам ні найменшого шансу. Бажаю скористатися цією ситуацією і розпрощатися з усіма своїми страхами і проблемами, прогнати образи і забути невдачі. Відкрийте серце і душу для нових добрих почуттів, яскравих вражень і щасливих емоцій. З Різдвом!

У свято Різдва бажаю, щоб у Вашому житті сталося справжнє диво, всі рідні і близькі були б здорові, а храм переповнився щастям і Божою благодаттю.

З прекрасним святом Різдво Христове! Нехай кожен день дарує щастя і радість, а твій будинок наповнений сміхом і теплими розмовамиблизьких і дорогих тобі людей.

Бажаю, щоб у кожній православній родині з приходом сонця зародилися віра, надія і любов. Нехай Боже світло, тепло і благодать освітять кожну родину і кожну людину, нехай чудеса і чари перетворять ваше життя, даруючи мир і удачу. Бажаю, щоб різдвяне щастя знайшла кожна частинка вашого серця, щоб душевний спокій панував постійно.

Нехай щира віра подарує душевне тепло, сімейне благополуччя, радість народження Христа і щастя від кожної хвилини життя. З Різдвом!

Вітаю з Різдвом Христовим і бажаю від щирого серця світлого блага і доброго світу, вірного щастя і неймовірною радості душі.

З Різдвом Христовим, дорогі. Я бажаю тобі здоров’я, енергії, сил, краси, гармонії і душевного спокою. Будь щирою, відкритою і сміливою, борись за свої мрії, наповнюй цей світ добротою і милими усмішками. Я бажаю тобі великої і світлої любові, міцної віри і виправдання кожної надії, що зачаїлася в твоєму серці.

Немов відблиски різдвяної зірки, тихо горять свічки в цей святий вечір, нехай же вогонь їх очистить Ваш будинок від усього зайвого, залишивши в ньому тільки світлий потік радісних днів.

Back to Top