Найкращі привітання з Різдвом до сліз

Найкращі привітання з Різдвом до сліз

Вітаю з Різдвом Христовим і від душі бажаю запалити в душі вогонь надії, відкрити для серця шлях до мрії. Всіх добрих благ і справжнього щастя, взаємного кохання і яскравих чудес!

З Різдвом Христовим! Нехай Боженька гріє твоє серце надією і вірою, нехай в житті твоєї буде мир і благополуччя.

Бажаю тобі почути мелодію Різдва, повірити в зимову казку, згадати найбільш незвичним бажання … У цей день все може збутися, потрібно тільки включити фантазію! Будь відвертим, випромінює добро, допомагай іншим повірити в себе, насолоджуйся святом і зігрівай близьких людей теплом і турботою … З Різдвом Христовим!

Вітаю з Різдвом! Нехай цей самий добрий, потрібний і багатообіцяючий свято змусить тебе твердо і рішуче повірити в себе, миттєво зробить досягнення мрії простіше, ніж здається, а заповітні мети наблизить настільки, наскільки це можливо!

З Різдвом! Нехай свято це стане знаком щастя і блага в твоєму житті, нехай, як тільки на небі займеться зірка, в твоєму серці розгориться вогонь любові і радості.

З Різдвом тебе! У цей чарівний свято побажаю хорошого достатку, затишної атмосфери, душевного тепла в будинку, згоди, справжнього кохання, взаєморозуміння, поваги, доброти, постійної удачі і великих успіхів. Нехай всі заповітні бажання збуваються.

Нехай світле свято принесе у ваші домівки і серця мир, спокій, радість і втілення мрій! Нехай ваші долі оберігають Ангели!

На Різдво, в колі сімейному, вшануємо Христа і Господа Бога вдячної молитвою. Вони чують всі наші думки і надії, бачать вчинки і діяння. Бажаю кожному знайти своє власне щастя і умиротворення душі. Нехай здійсняться найпотаємніші мрії! З великим, всепрощаючим вас Христовим Різдвом!

Сердечно вітаю вас з Новим роком! Нехай Різдвяна ніч і християнська віра принесуть довгоочікувану радість. Найголовніше для кожної людини, щоб були всі рідні люди здорові і щасливі, і не відбувалися ніякі негативні події в житті. Цього вам і побажаю. Щасливого Різдва!

Привітання з Різдвом у прозі

Привітання з Різдвом своїми словами

Різдво – це день, коли в світ з любов’ю увійшов Ісус Христос. Це день всепрощення, світлих почуттів, день, коли торжествує любов. Тому хочеться в цей чарівний день побажати всім любові, здоров’я, щастя і душевного затишку. І нехай в наше серце увійде любов до ближнього і дальнього! З Різдвом Христовим!

Нехай в двері постукає Різдво і увірветься в твій будинок вихором успіху, запаморочливої ​​кар’єри, небувалою удачі, великого достатку і особистого благополуччя. Бажаю, щоб Бог тобі послав багато чудес і захистив тебе своєю рукою від різних бід. З Різдвом, братик!

Back to Top