Кращі Різдвяні привітання своїми словами, до сліз

Кращі Різдвяні привітання своїми словами, до сліз

У Різдво прийнято збиратися всією сім’єю за столом, вітати один одного і загадувати бажання. Я хочу привітати всю свою родину, яка сидить за цим святковим столом. Мамочка моя улюблена, вітаю тебе з Різдвом і бажаю тобі ніколи не сумувати і не хворіти. Ти повинна весь час посміхатися, тому що тобі йде посмішка. Татко, тобі я хочу побажати терпіння і удачі, яка дуже необхідна в твоїй роботі. І старайся більше часу проводити з нами. Своєму братику я хочу побажати успіхів у навчанні, яка іноді може приємною, дорогий. Бабусі і дідуся я хочу побажати міцного здоров’я і довгих років життя. Ви ще повинні поняньчити правнуків своїх. Я вас всіх дуже люблю! Хочу, щоб всі ваші бажання і мрії здійснилися.

Щасливого снігового Різдва, нехай казка стане дійсністю, і все бажання здійсняться. Нехай чарівними будуть дні і хвилини!

Син Божий зійшов на землю для того, щоб зробити нас дітьми Божими. Саме місце народження Спасителя – місто Віфлеєм – означає дім хліба. Христос хоче стати нашим хлібом. А це означає, що з’єднуються ясла і Хрест, на якому Спаситель стане Хлібом Життя.

Різдво Христове – світле свято. З його приходом в наші будинки заглядає диво! Будьте щасливі! Бережіть чистоту своїх душ, живіть в злагоді і любові, будете ви ходити за совісті! Нехай буде мир на землі і в кожному з нас. З Різдвом!

Мій коханий чоловік. Хочу привітати тебе з Різдвом. Ти – віруюча людина, тому я впевнена, що з Божою допомогою ти досягнеш всіх своїх цілей. Нехай всі негаразди пройдуть стороною, а удача завжди буде в твоїх руках. Мій дорогий, я тебе дуже люблю і бажаю тобі здоров’я. Щастям і коханням я тебе забезпечу сама, головне- ти не хворій. Я тобі бажаю продуктивного і успішного року. Нехай всі твої намічені плани реалізуються, і ти почнеш більше часу проводити зі своєю родиною. Сподіваюся, що бажання, яке ти загадаєш сьогодні, обов’язково збудеться. Я люблю тебе, найкращий чоловік у світі. Дякую Богу за тебе. Я найщасливіша з тобою, і з кожним днем ​​стаю ще більш щасливою. З Різдвом, дорогий!

З Різдвом Христовим. Нехай твоя любов збагачує тебе силами і вірою, нехай твоя доброта відкриває перед тобою дорогу до щастя і благополуччя.

передноворічнеРіздво – прекрасно в кожному аспекті! І нехай його прекрасне єство внесе в наше життя доброту, внесе в вашу душу відчуття доброго свята і причетності до великої! Світлого Різдва! І нехай буде якомога більше добра в цей день і в наступні за ним!

Back to Top