Кращі Різдвяні привітання своїми словами, до сліз

Кращі Різдвяні привітання своїми словами, до сліз

Вітаємо зі святами нового Року та Різдва, нехай же вони пройдуть так, щоб було не просто, що згадати, а й що розповісти дітям і онукам. І, звичайно ж, гідно ознаменують прихід нової епохи в житті так, щоб вона була в тисячу разів краще за всіх попередніх.

Від душі вітаю з Різдвом Христовим і хочу побажати справжнього жіночого щастя, великої удачі і любові! Нехай Ангел твій веде тебе дорогою радості і благополуччя, нехай життя твоє буде прекрасною і чудовою, як і ти сама!

Нехай в цей сріблясто-синій зимовий вечір, коли приходить найбільше свято народження Христа, до тебе спуститься з небес Ангел. Нехай він подарує тобі непереможну силу віри, яскравий промінчик надії і невгасимий вогонь щирої і всепрощаючої любові до ближнього. Нехай він допоможе твоїм молитвам якомога швидше дійти до Бога, а мріям – виповнитися!

У світле свято Різдва я хочу побажати Вам всього самого найкращого, що тільки є: кохання, високого імунітету, довголіття, благополуччя. Нехай справи йдуть в гору, достаток підвищується, а удача буде вірним супутником в будь-яких починаннях. Бажаю нескінченного ентузіазму, віри у власні можливості, натхнення і адекватного почуття авантюризму!

Нехай це Різдво принесе в твій будинок світ, лад і затишок! Бажаю, щоб Господь зберігав тебе і всю твою родину від бід! Нехай щастя буде панувати в твоїй душі, а любов – в серці! Бажаю всіх благ в цей чарівний вечір!

Багато в Різдво бажають один одному любові, благополуччя, успіхів. А я хочу побажати тільки здоров’я і віри в Бога. Адже це і є – любов, благополуччя і успіх.

Дорогий, зі святом! Люблю тебе і люблю Різдво! Бажаю тобі багато-багато щасливих теплих свят, і щоб ми з тобою були поруч!

Сьогоднішнє свято є для всіх особливим, адже саме в цю святу січневу ніч Діва Марія народила на світ нашого Спасителя Ісуса Христа і з тих пір цей день несе благодатне назва – різдво Христове! Я щиро хочу привітати тебе з цим святом і побажати всього самого доброго і світлого, не грішити, а зміцнювати віру в Бога!

Бажаємо в Різдвяне свято бути наодинці з Христом! Молитовних благ і світлих починань! Нехай ваша місія буде вказувати мандрівникам дорогу в Божу обитель, де вони знайдуть всі відповіді на свої питання.

Новий рік і Різдво – це два незабутніх свята. Хочу побажати тепла, справжнього чаклунства, масу чудових моментів, нехай мрії і бажання виконуються. В чудеса потрібно вірити і вони обов’язково будуть. Вітаю з чарівними святами!

Back to Top