Короткі привітання з Різдвом своїми словами, у прозі

Короткі привітання з Різдвом своїми словами, у прозі

Дорогі колеги! З Різдвом! Нехай в будинку вашому буде достаток, все будуть здорові і щасливі, а в цю ніч нехай здійсниться хоч невелике, але чудо!

Світлого і снігового Різдва, нехай казка входить в кожен будинок і принесе з собою дитячу радість і веселий сміх!

Всіх християн вітаю з Різдвом Христовим! Бажаю віри в свій шлях і майбутнє, сподіватися на свої сили і любити все те, що вас оточує!

Привітання з Різдвом своїми словами

Привітати з Різдвом до сліз

З Різдвом Христовим! Нехай ваш будинок буде наповнений добротою, щастям і взаєморозумінням. Щоб в будинку панувала сприятлива аура і все складалося добре.

Вітаю з Різдвом Христовим! Нехай дороговказ допоможе знайти вірну дорогу в будь-якій ситуації, а в житті завжди буде місце чуду. Бажаю, щоб різдвяна казка принесла в будинок любов, тепло і щастя.

Дивну жінку вітаю з Різдвом Христовим! Бажаю бути вірною собі і своїй вірі, що не здаватися, а воістину бути справжньою, а також іскритися від щастя і везіння!

Благородного, галантного чоловіка вітаю з Різдвом Христовим! Бажаю мудрості, бадьорості, сили, натхнення, перспективи у всіх починаннях і рідних людей поруч.

Вітаємо із радісним святом Різдва! Бажаємо миру в родині, доброти в душі, достатку в домі, тепла в серці і любові до життя.

Нехай, не дивлячись на тріскучий різдвяний мороз, в ваших оселях завжди буде тепло і затишно, від світних очей і задоволених посмішок близьких людей. З Різдвом!

Немов відблиски різдвяної зірки, тихо горять свічки в цей святий вечір, нехай же вогонь їх очистить Ваш будинок від усього зайвого, залишивши в ньому тільки світлий потік радісних днів.

З Різдвом! Бажаємо, щоб ви могли насолодитися кожним миттю в наступному році.

З Різдвом Христовим. Бажаю дива і захвату, блаженства щастя і млості любові, достатку життя і світлої надії серця.

Нехай різдвяний світло осяє ваше життя, наповнить серця вірою і подарує вам гармонію, любов і щастя. З Різдвом!

Бог прийшов у світ, щоб звільнити нас від влади цього світу і знову зробити дітьми Божими!

Від щирого серця вітаю з Різдвом Христовим! Нехай у домі панує мир, любов і розуміння, а будь-які негоди обходили стороною! Бажаю добра і процвітання!

Ну що ж, з друзями в принципі розібралися, давайте переходити до колег. Адже у багатьох в цей день будуть корпоративи, де напевно потрібно буде сказати кілька теплих слів людям, з якими працюєте.

Back to Top