Щирі Різдвяні привітання своїми словами, у прозі

Щирі Різдвяні привітання своїми словами, у прозі

Дозвольте сьогодні щиро привітати вас з наступаючим різдвяних святом! Нехай світлі почуття і прекрасні надії не згасають у вашій душі. Прагніть робити добро і допомагати людям. Нагородою вам буде дружба, любов і вдячність. І нехай незмінно в цьому році вам щастить в будь-якій справі!

Нехай буде щасливим і незвичайно радісним це Різдво Христове. Нехай Господь оберігає на життєвому шляху!

Мамочка моя улюблена, вітаю тебе з Різдвом! Я тобі бажаю всього найкращого, нехай цей рік принесе тобі багато радості і щастя. Звичайно, і у вигляді онуків, яких ти так чекаєш. Я хочу, щоб ти була здорова, а все інше ми зробимо для тебе. Ти головне – не хворій, бо я дуже за тебе переживаю. Я знаю, як ти любиш Різдво, тому я залишила сьогодні всі справи, щоб відзначити це свято разом з тобою. Мамочка, не забувай ніколи вірити в чудеса, тому що вони мають властивість збуватися. Нехай всі твої мрії і бажання збуваються. Ось, наприклад, сьогодні одне з них збулося – я приїхала до тебе, хоча ти думала, що я буду з друзями. Але я не могла залишити тебе з твій улюблений святковий день.

З Різдвом Христовим вітаю! Нехай всі ваші думки і бажання будуть чистими як січневий сніг, і ясними як це морозний ранок. Нехай в будинок ваш не знайдуть дорогу біди, а тільки щастя входить у ваші двері. Бажаю вам не знати сумних думок і самотності. Залиште в минулому все погане і негативне, що було з вами і йдіть вперед тільки з хорошим. Нехай посмішка осяває вас завжди і очі сяють від щастя і любові. Нехай сімейне вогнище зігріває серця рідних і близьких, рідних країв та теплий затишок зберігає ваші сімейні цінності, любов дорогих вам людей дарує впевненість у завтрашньому дні. Бажаю вам, щоб всі бажання, загадані в цю святу ніч, справдилися, щоб ваш дім був наповнений щастям, достатком і гармонією. Кохайте і будьте коханими. З Різдвом Христовим! Проведіть це свято весело і поділіться своїм хорошим настроєм зі своїми друзями.

З Різдвом Христовим. Бажаю берегти в серці любов і надію, дарувати оточуючим доброту душі і усмішку щастя.

Вітаю з чудовим і знаменним Різдвом Христовим! Здоров’я, добра, любові, миру, гармонії і вічного земного милосердя! Нехай Віфлеємська зірка виконає всі ваші бажання!

Вітаю вас з Новим роком! Нехай сила цього свята допоможе придбати те, чого не вистачає, знайти те, що загубилося, і відкинути те, що не потрібно. Бажаю сімейного благополуччя, успіхів у роботі та в особистому житті і, звичайно, щоб на душі був спокій і блаженство. З Різдвом!

Back to Top