Щирі привітання з Водохрещем у прозі

Щирі привітання з Водохрещем у прозі

Вітаю з наступаючим Хрещенням Господнім і хочу побажати, щоб тебе залишили в спокої всі хвороби і хвороби, щоб зникли образи і печаль. Нехай чиста свячённая вода з кожною краплею робить тебе сильнішим, мудрішим, красивіше і щасливішим.

Вітаємо Вас і Ваших близьких зі світлим християнським святом, бажаємо лише радісних звісток, які приходять до Вашої оселі, теплоти сімейного спілкування, гармонії з собою і світом, щирої віри і любові до ближніх.

Нехай Водохресний негода виморозити всі жалі і біди, а залишиться лише найнеобхідніше для щасливого життя – взаємна, нестримна, красива любов.

З Хрещенням Господнім! Нехай свята вода вдихне в вас нове життя, і все заграє яскравими фарбами. Нехай всі біди і нещастя обходять ваш будинок стороною.

Хорошій людині, висококласному фахівцеві, одному на Водохреща хочеться багато побажати – сили духу, міцної віри і Божого благословення. Чи не турбується даремно через дрібниці і радіти навіть найменшим дрібницям. Цінувати тих, хто просто поруч. Справжньою любові і розуміння.

Привітання з Водохрещем українською мовою

Привітання з Водохрещем українською мовою

Вітаю вас зі Святим Богоявленням! Нехай це свято подарує вам справжнє диво, зміцнить віру в душі, наповнить серце світлою радістю. Нехай ваше життя перетвориться на чудову казку з добрими героями і вірою в прекрасне майбутнє.

З Хрещенням Господнім! Нехай ополонку буде єдиним холодним місцем, куди вас занесе; щоб ви ніколи не ковзалися на своєму шляху, були загартованими до всякого роду невдач і завжди відчувалася Божа допомога.

Вітаю з Хрещенням Господнім. Бажаю з головою зануритися в світ чистих думок і добрих витівок. Нехай засяє твій світ щастям, а душа надією, нехай благодать буде в житті і насолода радості на серці.

Впустіть у душі радість і умиротворення. Єдність з високою силою дає непорушні можливості. Під час купання в ополонці нехай змиються наші гріхи і зміцнить віру. Зі святом! З Хрещенням Господнім!

Нехай крижаною водою змиє всі хвороби, все страхи, все сумніву. Нехай мороз зруйнує всі тривоги і допоможе з новими силами ступити на вірний шлях.

З Хрещенням Господнім! Сьогодні потрібно обов’язково напитися чудовою святої води для оздоровлення та тіла, і духу. Подумати про приємне, помолитися, попросити Бога за себе і близьких людей. І налаштуватися тільки на добробут і щастя! Адже без віри нічого і не буде. Вірити в Бога, в себе, в хороше – і все обов’язково буде добре!

Back to Top