Щирі привітання з Трійцею українською

Щирі привітання з Трійцею українською

Хочу привітати вас з цим світлим весняним святом – Днем Святої Трійці! Нехай віра та доброта керують вашим життям, а вміння вірити в чудеса зробить її дивовижною.

Зі світлим і божественним святом хочу привітати, з Днем Святої Трійці! Нехай благословенні будуть небеса, а наше життя наповнене любов’ю, добротою і умиротворенням! Нехай Святі образи зберігають нас і оберігають, а Господь дарує нам милість і життєву енергію. Спокою вам душевного, благополуччя, сімейного розуміння і благодаті. Нехай в цей день відійдуть усі негоди, образи і Божий захист восторжествує.

Дідусь, сьогодні – чудовий день. Настав особливий, світле свято – Свята Трійця! Нехай же відтепер вся твоє життя буде сповнене любов’ю, благодаттю і справжнім душевним теплом! Нехай будинок буде повною чашею, а попереду чекають лише радості і безмежні успіхи! Здоров’я і удачі!

Кохана, вітаю тебе з цим прекрасним днем! Настала Свята Трійця! Це означає, що прийшов час радіти життю, усміхатися і, звичайно, дякувати Богові за все, що він тобі дав – це життя, цей світ, цю любов …. Бажаю, щоб доля була завжди до тебе прихильна! Люблю тебе!

Сьогодні просто чудовий день, тому що сьогодні настав один з найсвітліших і добрих свят – Трійця. Мені хочеться від щирого серця привітати вас, а також побажати всього самого прекрасного, що тільки може бути. Я хочу побажати вам міцного здоров’я, тому що немає нічого важливішого за здоров’я. А все інше вже ви і самі зможете домогтися, а Господь буде допомагати вам і направляти вас.

Вітаю зі світлим святом Трійці! Нехай Господь береже і благословляє, направляє на вірний шлях і не дозволяє оступитися! Бажаю не згасають тепла в душі, міцного здоров’я і гармонії з усім оточуючим світом! Зі святом і бережіть себе, тоді все буде пучком!

Бажаю щодня вірити в чудеса, адже то у що повірили, швидко трапиться і затримається надовго в твоєму житті. Нехай буде безмежним бажання вдосконалюватися і нести світло радості іншим людям. З днем ​​Трійці!

Привітання з Трійцею своїми словами

Привітати з Трійцею українською мовою

Вітаю вас з Днем Святої Трійці. Нехай цей день принесе вам тільки щастя і нехай Бог відпустить вам ваші гріхи. Бажаю вам тільки хороших діянь і вчинків, адже тільки так ми можемо допомогти своїм близьким і спокутувати гріхи свої перед Богом. І нехай вам пощастить в цьому житті так, щоб ви ні в чому не мали потреби.

Мені хочеться привітати вас зі святом, яке в першу чергу асоціюється з добротою, з світлістю, з чистотою розуму. Йдеться про свято під красивою назвою Трійця. Мені хочеться в першу чергу побажати вам у цей чудовий день всього лише одного єдиного – міцного здоров’я. Повірте, що важливіше і значніше цього не може бути нічого, так що краще всього стежте за своїм здоров’ям, тоді все буде відмінно. Пам’ятайте, що сьогоднішнє свято потрібен для того, щоб освіжити свої думки, щоб залучити удачу в свою сім’ю, успіх в свій будинок. Для цього вам необхідно прикрасити свою квартиру гілочками березами, а також різними кольорами. Це допоможе залучити вам щастя для кожного члена своєї сім’ї. Вдалого і щасливого святкування вам! Проведіть цей день разом зі своїми рідними та коханими людьми.

Back to Top