Різдвяні привітання своїми словами

Різдвяні привітання своїми словами

Вітаю з Різдвом Христовим чудового чоловіка і побажати хочу, щоб серце щиро любило близьких, щоб душа не втрачала мужності і відваги, щоб завжди вдавалося йти по життєвому шляху з честю і гідністю, щоб в будь-якій справі чекав успіх, а в родині – люблячі і щасливі рідні.

Чудового чоловіка вітаю з Різдвом. Нехай це світле свято подарує силу волі і безсумнівну відвагу, вірну любов і браво щастя, домашній затишок і душевний спокій. Бажаю слідувати завжди за покликом серця і робити великі справи.

Вітаю з Різдвом Христовим доброго і чудового чоловіка. Побажати хочу міцних сил і поваги оточуючих, доброго здоров’я і благополуччя, щирості душі і щедрості серця, світлого щастя і благородних вчинків.

Нехай твоя різдвяна казка буде дуже веселою, доброю, щасливою, наповненою магією, чаклунством і приємними сюрпризами. З прекрасним тебе празником Христового Різдва!

З Різдвом Христовим. Нехай небеса пошлють силу і віру, нехай в життя твою прийде щастя і успіх. Бажаю бути коханим чоловіком, добрим і чудовою людиною. Бажаю здоров’я, удачі, всіх благ і достатку.

Різдво – час змін і прекрасних подій в житті. Це свято схожий на казку, тому в цей день хочеться побажати здійснення мрій, нових планів і прагнень. Нехай Святі завжди будуть на твоєму боці, а удача посміхається завжди, незалежно від її бажання! З Різдвом!

Вітаю тебе зі світлим християнським святом – Різдвом нашого Спасителя! Нехай в твоїй душі живуть віра, надія, любов, милосердя і терпіння! Нехай Бог відведе від тебе і твого будинку всі біди і нещастя. Міцного здоров’я, щастя, удачі тобі і всім твоїм близьким. З Різдвом Христовим!

Нехай буде мир і щастя з вами, дорогі колеги. Вітаю всіх з Різдвом Христовим і бажаю прекрасних можливостей життя і добрих надій душі, великої радості і світлих очікувань, достатку в родинах і благополуччя на шляху. Бажаю, щоб різдвяна казка неодмінно постукала до кожного в будинок і подарувала для вас теплу і затишну атмосферу.

Нехай світле свято Різдва принесе в будинок найдобріші почуття, любов і розуміння. Нехай здійсняться всі мрії, а дороговказ висвітлює шлях і направляє до успіху і благополуччя. Бажаю, щоб свято наповнив будинок спокоєм і посмішками. Дорога, забудь про негаразди, проблеми та і негаразди. Божественний свято освітить все навколо, перетворюючи і очищаючи.

Вітаю тебе, любий друже, з Різдвом Христовим! Нехай це свято дозволить тобі знову повірити в добро чудо і силу чарівництва, нехай міцніше стане твоя віра і сильніше дух. Бажаю тобі благодаті і світу, щирих почуттів і неземне кохання, відмінного здоров’я всієї сім’ї і вірного достатку.

Back to Top