Привітання з Трійцею своїми словами

Привітання з Трійцею своїми словами

Вітаю тебе в це чудове свято! Хочу побажати тобі, щоб Трійця запам’яталася відмінною погодою, гарним настроєм і чудовимоточенням! Нехай в твоєму житті все буде так, як ти хочеш, нехай доля дарує любов!

Бажаю вам, щоб Господь благословив на важливі і потрібні справи, щоб чекали визнання і успіх. Хочу, щоб Свята Трійця берегла ваші родини, охороняла ваші душі і допомагала долати будь-які життєві перешкоди. Нехай вогник добра ніколи не гасне в ваших серцях, поширюючи тепло повсюдно. Нехай Ангел-Хранитель береже і захищає від усіх негараздів і неприємностей.

З святий Трійцею вас всіх вітаю! Бажаю в цей святий день, бути добрішими, мудрішими і терпиміше. І нехай всі дорогі і улюблені вам люди будуть поруч.

Вітаю з Днем Святої Трійці! Бажаю тобі, щоб всі мрії виконувалися якомога швидше, щоб цей день радував тебе і дарував найприємніші радісні події! Нехай все буде, як в мріях!

Нехай велика Трійця дарує вам сил і терпіння, нехай оточить ваш будинок благополуччям і світлом. Бажаю зміцнити в собі віру, ніколи не втрачати надію і дивитися на світ тільки смиренним і добрим поглядом. Зі святом!

Прийміть поздоровлення з чудовою Трійцею! І нехай чудова зелень навколо шелестить у вашій душі сьогодні неймовірною любов’ю,переливаючись в променях сонця щастя райдужної душевністю і Господнім благословенням!

Бажаю, щоб Батько і Син, і Дух Святий, все разом і окремо, оберігали тебе і частіше відправляє дари. Нехай блищать очі вірою і любов’ю, а над головою простягається чисте небо світлих надій. З Трійцею!

Вітаю вас з Трійцею! Нехай цей день оберігає вас від усіх негараздів. Бажаю благополуччя, здоров’я вашим рідним і успіху в роботі. Нехай зберігають вас вищі сили!

Вітаю зі святом Святої Трійці! Бажаю, щоб небесні Хранителі завжди були за спиною. Щоб горе, печалі і негаразди розсіялися і поступилися місцем світу, радості і спокою. Нехай віра в краще разом зі свіжим літнім повітрям оселиться у вашому домі. Добра вам і благополуччя!

У цей день не можна турбувати землю. Збери трав і квітів. Створи з них букети. Цей зелений свято потрібно прикрашати силами природи. Пролийте на квітку кілька сльозинок. Це потрібно зробити під час служби. Бажаємо Вам очиститися і отримати благословення. Виліковний тіло і душу. А допоможе в цьому божественний свято Трійці!

Зі святим святом Трійці я всіх вітаю і хочу побажати, щоб і святий Отець, і святий Дух, і святий Син завжди нас оберігали, наставляли, підказували і вчили мудрості, смирення, доброту і любов!

Back to Top