Найкращі привітання з Водохрещем своїми словами

Найкращі привітання з Водохрещем своїми словами

Вітаємо з Господнім Хрещенням! Нехай у Вашому житті все буде чисто, чесно і гладко. Нехай всі гріхи, недомовки, пролиті сльози забере священна вода, і наповнить Вас міцним здоров’ям, щастям і готовністю йти до нових звершень.

Бажаю, щоб Хрещення Господнє ознаменувався приходом здоров’я і щастя, які йшли рука об руку поруч з Вами по життю, іноді щоб до них приєднувалася удача.

Нехай в цей день в серцях луною буде звучати щастя, любов, милосердя і віра. Бажаю сонця над головою і молитви на устах. Хай не морозить хуртовина з проблем і бід, а доброта і людське розуміння завжди оточує. З Хрещенням Господнім!

З Хрещенням! Нехай душа світиться від радості, тіло буде сильним і здоровим, серце наповнюється любов’ю, а вдома панує затишок, благополуччя і достаток!

Вітаю вас зі Святим Богоявленням! Нехай це свято подарує вам справжнє диво, зміцнить віру в душі, наповнить серце світлою радістю. Нехай ваше життя перетвориться на чудову казку з добрими героями і вірою в прекрасне майбутнє.

У це велике свято, день Хрещення Господа бажаю вам, щоб свята вода змила з вас всі хвороби, прикрощі та суму, щоб віра не покидала вас ні за яких обставин. Робіть добро і воно обов’язково до вас повернеться!

Вітаю тебе з Хрещенням Господнім! Нехай зараз зима і стоять хрещенські морози, я тобі бажаю, щоб на душі було завжди тепло і цвіла весна.

Вітаю з Хрещенням Господнім, з добрим святом і неймовірним дивом. Адже в цей день будь-яка вода може позбавити від будь-якої хвороби і печалі. Тому бажаю змити все гіркоти, образи і недуги зі свого життєвого шляху, залишити в серці вірну любов і світлу надію, благати про щастя і в благодаті жити.

Нехай Різдво увійде в ваш будинок і наповнить серця любов’ю, спокоєм і теплом! Щоб здоров’я не підводило, не падати духом, а ангел-хранитель буде оберігати від нещасть і бід. Бажаю чарівного свята!

Нехай Хрещення Господнє нагородить стійким здоров’ям. Омолодження душі, індивідуальності і правильного підходу до життя. Щоб Господнє Богоявлення допомогло вступити в життя рішуче по-новому і відчути впевненість у всьому навколишньому світі.

Бажаю, щоб Хрещення Господнє подарувало мир і гармонію твоєї душі, а також зміцнило щиру віру в серці! Нехай здоров’я буде міцним, любов – взаємної, а життя – прекрасним! Нехай Бог щодня посилає тобі промені добра!

З Хрещенням тебе! Бажаю в цей морозний свято палати від радості і щастя, сміливо пірнати в зимову ополонку, щоб всі негаразди омила водохресна вода. Нехай здоров’я буде міцним, як у молодого Дубочки, все потаємні бажання будуть виконані. Бажаю, щоб все темне навіки розчинилося, добро і удача обіймали тебе все життя. Вір в успіх і живи яскраво і весело!

Back to Top