Найкращі привітання з Трійцею

Найкращі привітання з Трійцею

У день світлого свята Трійці Господньої я бажаю вам миру і благоденства, здоров’я і бадьорості, радості і любові, достатку трепетних, щирих почуттів, приємних душевних хвилювань і неповторних щасливих миттєвостей!

У цей день не можна турбувати землю. Збери трав і квітів. Створи з них букети. Цей зелений свято потрібно прикрашати силами природи. Пролийте на квітку кілька сльозинок. Це потрібно зробити під час служби. Бажаємо Вам очиститися і отримати благословення. Виліковний тіло і душу. А допоможе в цьому божественний свято Трійці!

Хочу привітати вас з цим світлим весняним святом – Днем Святої Трійці! Нехай віра та доброта керують вашим життям, а вміння вірити в чудеса зробить її дивовижною.

Вітаю вас з Днем Святої Трійці. Нехай цей день принесе вам тільки щастя і нехай Бог відпустить вам ваші гріхи. Бажаю вам тільки хороших діянь і вчинків, адже тільки так ми можемо допомогти своїм близьким і спокутувати гріхи свої перед Богом. І нехай вам пощастить в цьому житті так, щоб ви ні в чому не мали потреби.

Вітаю з Трійцею! Бажаю троичности у всіх сферах життя. Нехай за все праці нагорода буде в триразовому розмірі, нехай похвали буде сім мішків гречаної вовни, і нехай доводиться в три погибелі згинатися тільки під вагою щастя.

Із задоволенням вітаю тебе з днем ​​Трійці! Любов і щастя переповнюють наші серця. А значить, Бог щедро благословляє нас, даруючи радість на кожен день! Бажаю, щоб ми все життя купалися в цих світлих хвилях!

Кохана, вітаю тебе з цим прекрасним днем! Настала Свята Трійця! Це означає, що прийшов час радіти життю, усміхатися і, звичайно, дякувати Богові за все, що він тобі дав – це життя, цей світ, цю любов …. Бажаю, щоб доля була завжди до тебе прихильна! Люблю тебе!

Вітаю з Трійцею святий! нехайвас ніщо не турбує, ніщо не доставляє незручностей, ніщо не засмучує. Але нехай це буде не байдужість, а рівновага. Бажаю зберігати спокій і впевненість в тому, що Бог не залишить вас у важку хвилину. Але не покладайтеся лише на волю Бога в дрібницях. І, щоб бути ситим, готуйте їжу. А, щоб мати можливість забезпечувати себе, знайдіть роботу до душі. Любові вам і мудрості!

Вітаю з Трійцею і бажаю здоров’я, миру, радості і благополуччя. Нехай твоє серце повниться щедрою і світлою любов’ю, нехай твоя душа сповнена буде натхнення і краси, нехай у твоєму житті сповнена буде чаша достатку і щастя.

Хочу привітати вас з цим світлим весняним святом. Нехай віра та доброта керує вашим життям, а вміння вірити в чудеса зробить життя дивовижною.

Back to Top