Красиві Різдвяні привітання простими словами

Красиві Різдвяні привітання простими словами

Бажаю, щоб в це Різдво, в твоєму житті зародилося справжнє щастя. І нехай це щастя зростає і зростає, стає все більше і ширше, і заповнить всю твою життя. З Різдвом!

Улюблений, бажаю тобі завжди мати таку силою, щоб підкорювати будь-які горизонти. Ти найцінніше в моєму житті, і я буду щаслива, лише від однієї твоєї посмішки, від теплого погляду, від турботливого слова. Нехай не вичерпається в душі енергія любові і радості, з Різдвом!

З Різдвом Христовим! Бажаємо, щоб Різдвяний Ангел завжди оберігав Вас, приносив у Ваше життя лише щастя і добро. У родині бажаємо мудрості, терпіння, спокою, взаєморозуміння.

Вітаю Вас, рідних і близьких з високоурочистий святами Різдва Христового! Благодатні дари святих свят та зміцнюють дух Ваш цілі були сягати в подвигах пастирського служіння, для порятунку душ наших і на користь ближніх. Будемо дякувати Богові за всі Його перші милості, просити всесильної допомоги та благословення на Новий літо, щоб провести його в мир і спасіння.

Вітаю з Різдвом! Сьогодні я хочу побажати вам всього, що є на світі кращого і світлого! Нехай в житті панує любов, нехай виконуються мрії! Вірте, що ваше майбутнє прекрасно, і нехай у вас завжди будуть сили зробити його таким, утримати своє щастя в теплих руках, у самого серця, і примножити його!

Подруженько моя, всім серцем вітаю з цим воістину важливим святом – Різдвом Христовим! Нехай буде радість і спокій в будинку, душу гріють рідні люди і здоров’я міцнішає з кожним днем!

З Різдвом Христовим я вас вітаю і бажаю, щоб у кожного Вакули була своя Оксана, щоб на життєвому шляху не зустрічалася Солоха, а вночі відбувалися справжні чудеса!

Мила хрещениця, дорога моя дівчинка, вітаю тебе з Різдвом. Бажаю, щоб в це свято ти відчула щиру радість і по-справжньому повірила в диво, побачила мерехтливе світло на шляху до своєї мрії і відчула любов близьких людей, відкрила душу для великого щастя і вибрала курс на добрі і благі діяння для серця.

У цей Світле свято бажаю вам миру і добра! Нехай казка і чудеса наповнять ваш будинок, нехай у вашому домі панують радість і дитячий сміх, друзі будуть поруч, а все нещастя обходять стороною. Щастя і благополуччя! Поздоровлення з Різдвом Христовим у прозі – 2020 красивих слів.

Бажаю тобі почути мелодію Різдва, повірити в зимову казку, згадати найбільш незвичним бажання … У цей день все може збутися, потрібно тільки включити фантазію! Будь відвертим, випромінює добро, допомагай іншим повірити в себе, насолоджуйся святом і зігрівай близьких людей теплом і турботою … З Різдвом Христовим!

Back to Top