Красиві привітання з Водохрещем

Красиві привітання з Водохрещем

Вітаю тебе з Хрещенням Господнім і хочу побажати тільки самого кращого, щоб удача і везіння ніколи не поверталися до тебе спиною, а щастя і здоров’я завжди йшли поруч з тобою по життю! Бажаю тільки позитиву, удачі, добра і радості!

З Хрещенням Господнім! Благодатних днів, миру і любові в душі, і радості в серці. Будьте гідні щастя!

Сьогодні найсвітліше свято – Хрещення Господнє. Ми всі з великою надією чекаємо вибачення за всі скоєні гріхи, старанно помолимося і омивається святою водою, щоб очистилися душа і тіло, і життя стала прекрасною. Вітаємо вас зі світлим святом. Нехай кожна мить вам здається дивом, нехай всі проблеми вирішуються легко, нехай Божественний щедрий вогонь зігріває теплом ваші серця. Бажаємо вам величезного щастя і всього самого найкращого. Нехай у всьому допомагає вам віра, а все негоди нехай замерзнуть назавжди.

Бажаю в свято Великого Хрещення реалізувати своє бажання вмитися святою водою і випробувати почуття благодаті і чистоти, воскресіння і святості. Нехай здоров’я стане міцним, а душа очиститься від тривог, образ і печалі. Бажаю, щоб незламна віра допомагала встановити спокій і впевненість у вирішенні будь-якого питання. Нехай віра в Бога міцніє з кожним днем, а серце наповнюється добротою і життєвими силами.

У цей день повітря незвично Мороз, свіже і чисте. 19-го січня Земля в очікуванні одного з найважливіших свят – Хрещення Господнього. Хочу побажати, щоб три речі завжди залишалися при вас: надія, любов і віра. Нехай ваше серце завжди буде відкрито для добрих справ.

Вітаю зі святом великим, важливим – з Хрещенням Господнім. Нехай Дух Святий захистить від бід, заздрощів і лиха, нехай голубом душа твоя несеться вгору до світлих мрій, нехай серце твоє спонукає лише до добрих діянь. Живи в здоров’ї і благодаті, зміцнюй свою віру і любов.

У цей день Хрещення Господнього, я хочу побажати тобі чистих і світлих думок, миру в душі. Нехай удача буде вічною супутницею і Господь завжди буде поруч.

Вітаю вас з цим великим днем, з Хрещенням Господнім! Бажаю, щоб ви, вмиваючись чистою водою, змили з себе все погане, все зайве, зігріли душу і тіло. Нехай цей зігріваючий душу свято подарує вам міцне здоров’я і ясні, чисті думки!

Нехай це світле свято світ принесе домівках вашим, нехай молитви чуються з кожної хати, а віра живе в серці.

В Хрещення Господнє бажаю відчути себе справжнім ХЕРУВІМ’ом: клопітливих, єдиновірних, Радісною, Унікальною, Піднесеної, Ідеальною, Магічною! З православним торжеством!

Back to Top