Кращі привітання з Водохрещем простими словами

Кращі привітання з Водохрещем простими словами

Господь Бог послав на землю таке чудо. Нехай він його зберігає в своїх руках. Бажаю чистої любові і щастя. З хрещенням вас!

Нехай Господь буде поблажливий до твоєї долі, нехай оберігає тебе і допомагає у важку хвилину. Щасливого Хрещення Господнього!

Господь вкриє вас від бід, подарує мир, добро і світло. Живіть з чистотою в серце, помислах і душі. З Хрещенням!

Вітаю з Хрещенням Господнім і побажати хочу здоров’я тобі і близьким, бравих сил і доброти душі, світлих надій і благополуччя, щирої любові і вірного щастя на життєвому шляху.

У день великого православного свята – Хрещення Господнього, хочу побажати приємних хвилин, красивих зустрічей з добрими, світлими людьми. Нехай Господь подарує ангела хранителя, який поведе за життя, вбереже від неприємностей. Здоров’я, любові, тепла, добра. Зі святом!

Від щирого серця вітаю з цим світлим, важливим православним святом Хрещення Господнього! Бажаємо зцілитися і очиститися святою водою! Нехай у вашому житті буде мир, лад і добро!

Від щирого серця вітаємо вас з Хрещенням Христовим! Завдяки цьому світлому православному святу у кожного з нас з’являється дивовижна можливість звернути своє обличчя до світлого лику нашого Господа, покаятися, висповідатися і отримати його благословення і напуття. Бажаємо вам щастя і радості. Мир дому вашому!

Хто може бути ближче друзів? Часто саме один може замінити рідного брата, надати допомогу і підтримку! Я бажаю, щоб тебе завжди оточували гарні друзі і товариші, щоб все, кого ти любиш, були поруч, щоб здоров’я було міцним! Нехай любов і щастя завжди будуть поруч, а ті, хто вірить в тебе, ніколи не розчаруються!

Бажаю тобі, щоб свята водохресна вода надала тобі сил і змила весь негатив, який накопичився за рік. Нехай в думках і серці залишиться тільки хороше, добре, чисте і світле. Нехай здоров’я буде міцним, як водохресний мороз, бажання світлими, як сонце січневим морозним днем, а тіло прекрасним, як сліпуче – білі, ошатні сніжинки.

З Хрещенням Господнім. Бажаю хрест свого життя нести гідно і гордо, і нехай це буде хрест благополуччя і щастя. Бажаю змити з себе всі хвороби і тривоги, подарувати своєму серцю надію і любов. Нехай буде міцним здоров’я, вільної – душа і доброї – все твоє життя.

Нехай в цей день в серцях луною буде звучати щастя, любов, милосердя і віра. Бажаю сонця над головою і молитви на устах. Хай не морозить хуртовина з проблем і бід, а доброта і людське розуміння завжди оточує. З Хрещенням Господнім!

Back to Top