Гарні привітання з Водохрещем своїми словами, до сліз

Гарні привітання з Водохрещем своїми словами, до сліз

Сьогодні – Хрещення Христове, і я з усією щирістю хочу привітати вас з цим радісним днем! Бажаю щастя і удачі, миру і радості, любові і благополуччя! Нехай в такий день трапиться все найкраще і станеться тільки те, про що ви мрієте!

Впустіть у душі радість і умиротворення. Єдність з високою силою дає непорушні можливості. Під час купання в ополонці наші гріхи змиваються, а віра зміцнюється. Зі святом! З Хрещенням!

Нехай Хрещення Господнє освітить весь Ваш будинок світлом яскравим і добром. Нехай ангел вкаже вірний шлях і стане вірним другом Вашій дитині. Береже Вас Бог!

Нехай освячена водохресна вода зміцнить здоров’я, змиє сумнівиі очистить душу! Бажаю, щоб Господь простив усі гріхи і ощасливив своїм провидінням!

Пам’ятай, що Водохресний вечір повний небезпечних несподіванок – можна заробити чоботом по голові або застрягти в черзі за водою. Можна зустріти кохання всього життя і не факт, що взаємну. А можна просто провести святоцей з Богом і найближчими!

Вітаю вас з сьогоднішнім Хрещенням і хочу побажати найкращих і наповнених радістю днів! Нехай кожна мить дарує можливість проявляти себе, близькі люди розуміють і підтримують, а кохана людина ніколи не зрадить!

Запалені свічки ніжно палають, і старий дзвін у Христовому Храмі сьогодні звістку благу в світ несуть! Ісус хрестився! Шолом йому ми славу і свій земний уклін! А він своєї рукою подасть нам благодаті і щастя! Зі святом, всіх благ!

Вітаю з дивним святом, коли холодна вода стає чарівною! У цей хочеться вірити! Бажаю відчути всю красу зимової природи, і нехай крижана вода допоможе вирішити найважливіші проблеми!

Нехай Всевишній береже вас від бід, подарує вам щастя, нагородить мудрістю і навчить смирення. Бажаю життєвого добра, величезною, світлої любові і великого достатку. З Хрещенням!

Уже понад тисячу років на честь великої євангельської події – хрещення в річці Йордан християни Росії проводять освячення води, яка має в цей день могутньої сили. Я вірю, що цілюща вода Йордану зробить всіх нас здоровими і сильними, помисли – світлими, а вчинки – чистими і благородними.

Сьогодні православний світ відзначає велике свято Богоявлення! Нехай на вас зійде Божа благодать, ви як ніхто гідні бути щасливою, благополучної і коханої. Хай не буде в житті розчарувань, образ і сліз, тільки мир, спокій і міцне здоров’я, щоб якомога довше насолоджуватися життям у всіх її проявах!

Back to Top