Привітання з хрестинами своїми словами, до сліз

Привітання з хрестинами своїми словами, до сліз

Вітаю з крестинами і від чистого серця бажаю світлої радості і довгого шляху добра і щастя в житті дитини. Нехай молитви батьків і хрещених зберігають його від бід і всіх негараздів, нехай ангел осяває серце крихти надією, вірою в чудеса і заповітною мрією.

Вітаю! Вітаю! З крестинами, сонечко! Тепер у тебе є захисники не тільки на землі, а й ще й Ангел Хранитель на небі. Бажаю людського щастя – щасливого дитинства, цікавою юності і вдалою життя. Щоб ні образи, ні злість, ні розчарування не торкнулися твого сердечка.

Нехай Господь благословить вашу дитину. І в цей особливий день – день хрещення, нехай Ангели спустяться з небес щоб осяяти його своїм благословенням. Бажаю вашому малюкові тільки радості, здоров’я, натхнення для маленьких і великих звершень. Будьте щасливі і ви, і ваш новонароджений дитинка.

Мої дорогі друзі, я хочу привітати вас з хрещенням вашого чудового синочка. Це особливий день, який вимагає уваги, тому мені хочеться проявити це увагу по відношенню до вас і привітати вас з тим, що ваш улюблений хлопчик з цього дня знаходиться під захистом у Бога. Мені хочеться побажати вам у цей знаменний день всього самого прекрасного, що тільки є в цьому світі. Нехай ваш синочок росте здоровим і щасливим хлопчиком на радість батькам. Впевнена, що він буде радувати вас протягом всього свого життя, так що ви будете просто найщасливішими людьми. А сьогоднішній день ви повинні запам’ятати на все ваше життя, тому що хрещення є найсвітлішим і знаменним днем, спогади якого гріють душу і дарують масу позитивних емоцій. Зі святом вас, мої дорогі друзі! Щастя вашому синочку.

У будинку хвилювання і радість. У колисці, сопучи, спить маленький чоловічок. Батьки розчулюють, дивлячись на нього, і дякують Богові за первістка. Нехай маленький чоловічок росте здоровим, набирається сил і приносить своїм батькам тільки радість. А якщо хвилювання – то тільки приємні.

Дорогі батьки прекрасної дівчинки, ви заслуговуєте поздоровлень і найщиріших побажань. Сьогодні відбулися хрестини вашої дочки, яка наблизилася до Господа і тепер може відчути Божу допомогу. Бажаємо сильної віри, яка обов’язково направить на правильний шлях і дозволить успішно подолати будь-які життєві перешкоди. Бажаємо дівчинці рости енергійної і здоровою. Нехай донечка кожен день радує якимись особистими досягненнями, своїм хорошим настроєм. Вітаємо з крестинами!

Дорогі друзі мої, ви сьогодні хрестіть свого синочка. Я хочу сказати тільки приємні і позитивні слова в цей день. Нехай у вас все складається на 100%. Знаєте, я вірю в те, що у вас в родині обов’язково все буде грати тільки яскравими і позитивними фарбами. Бажаю, щоб ваш синок активно ріс і ставав активним, справжнім чоловіком. Хочу побажати міцної сім’ї і дивовижних досягнень, незважаючи ні на що. Я знаю, що потрібно докласти трохи зусиль для того, щоб створити справжню сім’ю. Хочу побажати безмежної захисту Господа, адже він насправді готовий до чого. Ваш малюк обов’язково отримає довге і радісне життя, в якій будуть тільки яскраві, незвичайні повороти. Господь обов’язково подарує йому багато можливостей для активного розвитку і досягнення поставлених цілей. Скористайтеся наданими шансами успіху, будь ласка.

Back to Top