Привітання з Благовіщенням простими словами

Привітання з Благовіщенням простими словами

Улюблений, вітаю тебе від щирого серця з цим чудовим святом – Благовіщенням! Бажаю, щоб в цей день і в усі наступні, тебе чекали тільки благі вести! Щасти тобі у всіх проявах і радуйся тому, що маєш, при цьому збільшуючи блага!

Привітання з Благовіщенням українською мовою

Привітання з Благовіщенням своїми словами

Бажаю, щоб Пресвята Богородиця зберігала тебе, подарувала любов і захистила від усіх негараздів! Нехай поруч з тобою завжди будуть вірні і надійні люди, які будуть про тебе піклуватися, а ти їм будеш дарувати свою любов. Зі святом!

Поспішаємо привітати всіх християн з прекрасним святом – Благовіщенням Пресвятої Богородиці. У цей день багато років тому архангел Гавриїл сповістив про майбутнє народження Ісуса Христа. Нехай в кожен будинок приходять тільки благими звістками, які наповнять серця людей щастям і світлом.

З Благовіщенням Пресвятої Богородиці! Нехай в житті буде все прекрасно, нехай збуваються мрії і втілюються в життя ідеї. Нехай добро, радість і щастя постійно супроводжують Вас.

Благовіщення день – прекрасне свято, світлий і великий! Нехай зрадіє твоє серце і відкриється душа назустріч радісної звістки! Нехай Богородиця оберігає тебе від будь-яких негараздів і неприємностей, і дарує своє заступництво у всіх починаннях і справах! І нехай дні твої будуть виконані добра!

З Благовіщенням! Бажаю блага в житті, блага на душі, блага в дорозі і блага в твоїх вчинках. Нехай щасливо буде твоє серце і нехай Пресвята Богородиця вкриє тебе від злих бід.

Благовіщення з перших хвилин дарує радість і спокій в душі, впевненість в самому прекрасному майбутньому. Не потрібно сумувати і сумувати, адже серце зігріте Господом і Богородицею. Вищі сили, всесвіт прихильні тобі, налаштовуючи на хвилю позитиву. Відкрийся цієї чудодійної енергетиці, яка дозволить сміливо крокувати по життю, відсторонюючись від будь-яких перешкод. Бажаю, щоб кожен день приносив тільки найкраще і впевненість в тому, що всі плани втіляться в мирському житті так, як цього бажає твоєї душі. Слухай свого серця і не йди на поводу у мізків, які часто намагаються протидіяти істинних цінностей, відроджуючи сумніви. Відкривай нові грані життя і, звичайно, цінуй їх по-особливому. Благовіщення – унікальне свято, з яким можна зробити крок в нову і світле життя, переступивши через обрив. Щастя!

Мамочка, вітаю тебе з Благовіщенням! Бажаю, щоб Господь зберігав тебе, оберігав і допомагав у всіх твоїх починаннях і витівках! Нехай мрії здійснюються і в житті чекають найнеймовірніші чудеса! Залишайся такою ж красиво і частіше посміхайся!

Back to Top