Привітання з Благовіщенням у прозі

Привітання з Благовіщенням у прозі

Добірка оригінальних привітань з Благовіщенням своїми словами допоможе вам навіть на відстані сказати важливі слова.

Вітаю з Благовіщенням Пресвятої Богородиці і всім серцем бажаю давати відсіч сумним думкам і недобрим помислам, впевнено прагнути до чогось світлого і доброго, жити з істинною надією і міцною вірою, радіти всьому, що послав Бог і дякувати йому за благо і щастя.

З Благовіщенням, від усього серця, вітаю! Нехай у Ваше життя приходять тільки хороші новини, нехайжиття наповниться світлом і добрими чудесами. Нехай в душі живуть світ і повна гармонія, а в родині бездоганне розуміння і теплі відносини. Нехай Господь винагородить Вас за Ваше великодушність!

Залиш ж в цей день ти всяку роботу, хвалу свою скоріше Діві Марії принесеш. Сьогодні вона отримала Благу звістку, і дізналася, що саме вона удостоїлася честі стати матір’ю Ісуса. Восхвалі ж її! Прийми мої вітання з великим святом Благовіщення!

Не дано знати людині всю глибину мудрості в промислі божому. Адже люди бачать лише частину всієї картини, що ховається від очей. Приймайте життя такою, якою вона дана, не впадайте ні в зневіру, ні в відчай, адже не дано знати все наперед. Нехай світлий день Благовіщення збагатить вірою в краще і радістю. Зі святом!

Благовіщення вважається особливим святом, коли ангели спускаються з небес, щоб подивитися, як живуть люди. Бажаю, щоб твій ангел не тільки подивився, як ти живеш, але ще вберіг тебе від всіх неприємностей і виконав твоє заповітне бажання! Зі святом!

Вітаю з великим, світлим і добрим святом Благовіщення! Бажаю, щоб ваше життя було у всіх сенсах благополучною. Нехай в серцях і душах у вас завжди живе віра, яка допоможе не тільки нести свій хрест, але і приймати всі подарунки, уготовані вам долею. Зі святом!

Вітаю всіх з Благовіщенням Пресвятої Богородиці! Бажаю добра, любові, достатку, розуміння і щирих почуттів. Нехай приходять тільки благі вести і опромінюють життя світлом і богоугодними подіями. Зберігайте віру в Господа і підтримуйте ближніх і нужденних. Будьте щасливі!

У Благовіщення бажаю Вам найдобріших подій і радісних новин, благополуччя для всіх Ваших близьких і рідних, затишку і тепла Вашого дому, світлої надії і велику любов Вашому серцю, добрих і вірних друзів на все часи. Живіть з вірою і добром і будьте неодмінно щасливі!

Благовіщення Пресвятої Богородиці – це свято, яке особливо шанується в православному світі, сьогодні він знову стукає в наші двері і просить відчинити свої серця і душі. Божа Матір отримала від Господа благословення і відповідь на свої щирі молитви, і пролиті сльози. Нехай життя Божої Матері і приклад самого рятівника стане для вас прикладом того, що завжди потрібно вірити в диво, просити допомоги Господа і щиро молиться. Нехай це свято змусить вас забути про щоденні проблеми і тієї метушні, яка так часом стомлює. Нехай Богородиця стане вашим другом, до якого завжди будуть звернені всі помисли і молитви не тільки в хвилини смутку і тривоги, але і в хвилини щирої радості. Нехай у ваших серцях живе щира віра в свого Господа і Божу Матір. Нехай тільки світло і тепло осяває ваші оселі та серця, проганяючи темряву і неприємності, які знаходяться навколо.

Back to Top