Оригінальні привітання з хрестинами у прозі, до сліз

Оригінальні привітання з хрестинами у прозі, до сліз

Хочемо побажати вам не зупинятися на досягнутому! Нехай Господь подарує вам ще одного, а краще двох діток, адже діти – це і є щастя!

Від щирого серця вітаємо батьків та їх малюка з таїнством хрещення! Сьогодні ваш малюк знайшов не тільки хресного і хресну, які будуть з ним поруч в будь-яку хвилину, але і заступництво і допомогу Бога. Нехай віра допоможе йому вирости добрим, чесним і люблячим чоловіком!

Вітаємо з хрещенням сина. Цей важливий крок у своєму житті повинні зробити будь-які батьки. З цього моменту Божа допомога, захист і опіка поширюється і на вашого малюка. Бажаємо жити в мирі та гармонії з собою, і з Богом. Щастя Вам і здоров’я. Нехай Бог береже Вас!

Привітання з хрестинами до сліз

Привітати з хрестинами до сліз

Сьогодні відбулися хрестини вашого хлопчика, який тепер повинен стати умиротвореним і щасливим, впевненим в собі і розуміє своє майбутнє. Господь обов’язково проведе вашого дитинчати за потрібною життєвому шляху і зможе зберегти від будь-яких негараздів і небезпек. Дорогі батьки, зберігайте свого малюка, адже йому насправді потрібна турбота, яка нічим не може бути замінена. Нехай Господь теж опікується дитинку від будь-яких небезпек і сприяє збереженню його ідеального здоров’я, дивовижною енергії. Вірю в те, що життя нашого прекрасного хлопчика може бути довгим і щасливим, а будь-які небезпеки залишаються в минулому, до того, прекрасного дня, коли відбулося благословення Господом. Прийміть, будь ласка, мої найщиріші слова підтримки, турботи. Вітаю з подією, яка більше ніколи не повториться, але яке зуміло стати основою умиротворення вашого хлопчика. Вітаю з крестинами.

Вітаю Вас з крестинами. Нехай малюк росте здоровим, слухняним, радує батьків веселим сміхом. Нехай в його житті не буде нерівних доріг, важких рішень, печалей і тривог. Щоб він виріс справжньою людиною, готовим до прийняття серйозних рішень. А Вам бажаю лише терпіння і благополуччя, щоб виховати гідну людину.

Вітаю з крестинами вас і вашу дитину. Від щирого серця бажаю Божої благодаті в житті дитини, миру і щастя вашій родині. Нехай ваше чадо росте в постійному оточенні любові, турботи, чуйності, розуміння і радості. Бажаю міцного здоров’я дитинці, а також його батькам і хрещеним.

У цей світлий і добрий день мені хочеться привітати моїх чудових друзів з хрещенням їх прекрасного синочка. Цей день є воістину світлим і добрим подією, тому ви повинні запам’ятати цей день, як один з найважливіших у вашому житті. Мені хочеться побажати вашому малюкові виняткового всього самого найкращого і важливого в цьому житті. Можливо, що він не згадає про цей день, тому що він зараз ще маленький, проте повірте, що він буде завжди відчувати себе під захистом. А ви будете лише направляти його, тому як йому буде все одно необхідна ваша підтримка. Я пишаюся вами, мої дорогі друзі, тому що ви організували все на вищому рівні. Ваш синок буде в повному захваті. Нехай це маленьке диво росте здоровим і міцним хлопчиком, з сильним характером. Сподіваюся, що ви відмінно відзначите цей день.

Back to Top