Оригінальні християнські привітання з днем народження своїми словами, у прозі

Оригінальні християнські привітання з днем народження своїми словами, у прозі

Вітати хороших людей завжди приємно, а такої чудової людини, як ти, – приємно подвійно. Я щиро бажаю, щоб у тебе завжди було досить: посмішок, сонячних днів, вдалих ситуацій, успіху, захоплень, кохання, поздоровлень, підтримки, вірних друзів, геніальних ідей, цікавих задумів, тільки важливих людей, грошей, почуттів і емоцій, сили, сміливості …

В цей день Богпривів тебе в світ, Він дав тобі своє благословення, дав тобі сили! Нехай Господь нагородить тебе щастям в житті, успіхом в твої діла праведних, спокоєм і благодаттю душевної. Щастя тобі, люблячої сім’ї, фортеці віри і душевного спокою!

Нехай благословить вас Господь на вірний шлях і життя переможну, щоб дух ваш міг тріумфувати над мирськими печалями! Нехай благословить вас Господь на вірне йому служіння, щоб в боротьбі зі злим духом ви були переможцем! Нехай благословить вас Господь на справу добре, на благе бажання і чисте намір, щоб ви не знали дрібних справ і злих намірів! Бажаємо вам доброго здоров’я, довголіття, духовного зростання і розвитку, благ земних, достатку у всьому, мирного неба, небесних чудес, любові і розуміння! Нехай ваші плани на майбутні многоліття неодмінно здійсняться за допомогою Божої! Вірте, сподівайтеся і любите, а якщо раптом настануть важкі часи, звертайтеся до господа Бога, він вам допоможе і підтримає! І нехай по вірі буде вам дано бути переможцем, і не інакше! Адже щиро віруючи в Бога, ви вже знаходите перемогу! З Днем народження!

Світ – це зупинка нашого тимчасового перебування.Бажаю, щоб проміжок часу під назвою «життя» пролетів як можна яскравіше, з максимальною віддачею і всілякими незабутніми моментами. Нехай Ангел-хранитель оберігає від примх невдачі, а щастя стане постійним супутником, не відстаючи від тебе ні на крок! З Днем народження!

У цей день, коли ти був благословенний на народження, в світі стало ще більше світла! твої чесні вчинки, ясні думки і добрі наміри спонукають вірити в краще! Нехай Бог буде милостивий до тебе і оберігає від негараздів долі!

Нехай зійде на тебе благодать, нехай в цей день твоя зірка на небі засяє ще яскравіше, з днем ​​народження тебе. Бажаю, щоб Бог тебе оберігав від недуг і нечистих помислів, щоб шлях твій був успішний і світлий, щоб у тебе завжди поєднувалася неземна краса, милість серця і щирість душі.

Вітаємо вас з Днем Народження! Молитовно бажаємо вам фортеці духовної в мирських справах, сил душевних встояти перед спокусами земними! Нехай Господь додасть Всемилостивий Господь ваші земні роки життя, так примножить вашу віру в нього, нехай укріпить ваше здоров’я! Нехай Господь благословить усі ваші труди і старання на цій землі! Нехай надасть вас свої невимовні щедроти і милості! Щиро бажаємо вам допомоги Божої, терпіння, миру, рясних Божих дарів, і невичерпної духовної радості! Нехай Господь не залишає вас без своєї благодаті, подає сили для нових звершень добра, дарує довгих і благих років земного життя! Так пошле вам Господь наш Ісус Христос, повноту свого достатку і щирості! Нехай буде світлою ваша віра, як джерельна вода, життя шлях нехай буде благополучний, надія гріє душу, посмішка зріє на устах, а радість до життя завжди відбивається в ваших щасливих очах!

Back to Top