Християнські привітання з днем народження у прозі, українською мовою

Християнські привітання з днем народження у прозі, українською мовою

Добірка оригінальних християнських привітань з днем народження українською допоможе вам навіть на відстані сказати важливі слова.

Улюблений син Отця Небесного! З Днем народження! Нехай господь Бог вам сьогодні подарує святковий настрій, дружну компанію і обійми рідних і близьких! Бажаємо вам святості смиренням досягти, бажаємо вам забратися на вершину істинної любові, йти завжди тільки вперед за покликом серця і ніколи не озиратися назад! Нехай кожен господь Бог для вашого серця шле поновлення! Бажаємо вам благ від щирого серця, здоров’я без міри, гараздів земних, задоволень і радощів! Хай береже вас Господь від душевних бур, нехай береже вас ангел-хранитель від бід і хвороб! Нехай свічка вашої віри ніколи не згасне, нехай надії ніколи не покинуть вашу свідомість! Моліться і будете прощені, просите і отримаєте! Нехай у вас на серці буде радість і блаженний мир! Нехай будуть ваші білими одягу, щоб у важку хвилину вашої земної, Господь вас запросив на небесний бенкет!

Бажаю турбот, але приємних, бажаю достатку, але не зазнатися, бажаю знайти любов, але не забути про друзів, бажаю підкорити всі висоти, але не втратити віри в Бога.

Від щирого серця вітаю тебе з днем ​​твого народження. Бажаю завжди бути коханим Господом людиною, доброю і відкритою натурою, талановитої і різносторонньою особистістю. Роби цей світ кращим, даруй навколишнім світло посмішок і радості, ніколи не втрачай своєї віри і завжди борись за мир, благо і любов! Бажаю міцного здоров’я, духовного багатства і міцних сил, щоб йти праведною і світлою дорогою до щастя.

Нехай осяє твою душу світла надія, нехай Бог пошле тобі любов і благодать. Вітаю тебе з днем ​​твого народження, з днем, коли до тебе приставлений був твій ангел, і нехай він допомагає тобі у всьому і завжди, з днем, коли на небі запалилася твоя зірка, так нехай вона світить довго і яскраво.

У своєму серці завжди зберігайте Бога, адже все, що нам потрібно для щастя, це впевненість в тому, що нас розуміють! А Господь Бог нас розуміє, любить і береже від бід! І нехай ваше життя буде милістю Божою і блаженним світлом повна! Нехай віра в Бога ваше серце зігріває, нехай любов Всевишнього вас окрилює, нехай надія вас ніколи не покидає! Нехай вам буде відома істина земного життя! Нехай Божа благодать до вас зійде і подарує мир і добро! Бажаємо вам, щоб ваша душа стала ще чистіше, ще прозорішою, ще відкритим! Бажаємо вам стати щасливіше, ніж вчора, і з упевненістю дивитися в завтрашній день! І нехай ваші добрі мрії і добрі мрії збуваються за допомогою Господа нашого Ісуса Христа! Здоров’я вам, сил, смирення! Нехай стороною обійдуть вас злі духи! З Днем народження! Так буде господь Бог з вами вічно!

Back to Top