Кращі привітання з Благовіщенням своїми словами, у прозі

Кращі привітання з Благовіщенням своїми словами, у прозі

Вітаю зі світлим Благовіщенням! Бажаю цінувати все те, що ви маєте на життя. Дорожите своїми рідними людьми, радісними щоденними моментами, роботою, любов’ю і друзями. Вірте в свої сили і ставитеся до життя з натхненням. Ніколи не опускайте руки і все у вас вийде!

У Благовіщення бажаю Вам найдобріших подій і радісних новин, благополуччя для всіх Ваших близьких і рідних, затишку і тепла Вашого дому, світлої надії і велику любов Вашому серцю, добрих і вірних друзів на все часи. Живіть з вірою і добром і будьте неодмінно щасливі!

Великий, добрий, наповнений радістю і святістю свято Благовіщення приходить до нас навесні. За старовинним повір’ям цей день був стартовим на початку теплого сезону, земля розкривала свої обійми, прокидаючись від зимового сну. Люди вірили, що в цей день зі своїх нір вилазили плазуни звірі з комахами. Зараз я від щирого серця вітаю вас з цим святом святості. Бажаю, щоб в цей день до вас долинали лише радісні і добрі новини з подіями. Нехай ваше життя стане немов повноводна ріка, тільки не потонемо в мирському спокусу і брехні. Бажаю, щоб вас оточували тільки ті люди, які щиро бажають вам добра і успіхів, без єдиної краплі заздрості. Нехай Бог продовжує щороку вашому житті, наповнюючи його своїм світлом. Відкиньте всі злі помисли і вирушайте назустріч благим намірам, зі святом.

Вітаю тебе зі святом, і хочу побажати в благовіщення всього найкращого! Нехай успіх і міцне здоров’я завжди будуть поруч з тобою, нехай везіння і удача допомагають по життю! У це свято спрямуй всі думки до Господа, і твої бажання обов’язково збудуться!

Прославляємо до дивного свято Благовіщення Пресвятої Богородиці прекрасного архангела Гавриїла, який приніс Добру Новину і чисту, добру Діву Марію, яка стала матір’ю Христа Спасителя! Нехай ці славні і добрі святі бережуть вас, ваші будинки і сім’ї від негараздів і обдаровують вас щастям!

Вітаю з Благовіщенням Пресвятої Богородиці і від щирого серця бажаю, щоб кожен день приносив радість і благими звістками, щоб кожна людина в твоєму житті був любимо твоїм серцем, щоб будь-який момент був тобою прожитий щасливо і радісно.

Понад дві тисячі років тому Діві Марії архангел приніс благу звістку, і навіть згадку про цю подію дуже важлива для нас. Вітаю вас зі святковим днем, бажаю мудрості, любові, смирення, терпіння у випробуваннях життя і якомога більше хороших, радісних новин!

Сьогодні особливий день, коли потрібно подумки подякувати Діву Марію за все, що вона зробила, за її турботу і любов до Спасителя. Бажаю, щоб твоє серце завжди було наповнене тільки світлими мріями і добрими бажаннями.

Back to Top