Кращі християнські привітання з днем народження до сліз

Кращі християнські привітання з днем народження до сліз

Вітаю з чудовим днем ​​народження, з днем, в який Бог колись подарував тобі щасливе життя. Бажаю многії літа блага і удачі, міцного здоров’я та істиною любові, мудрості і добра, поваги і радості. Нехай твій ангел завжди зберігає тебе від лиха і зла.

З Днем народження! Нехай ангел завжди ходить поруч з тобою, оберігаючи від бід і нещасть. Доброти душевної, не бути заздрісним, і радіти тому, що пропонує Господній день.

Нехай Господь пошле тобі своє благословення в цей день народження! Бажаю відмінного здоров’я, щирої любові в серці і непохитної віри в душі! Нехай всі твої благі бажання збудуться, щоб світ став добрішим, яскравіше і красивіше!

З днем ​​народження тебе, дорогий! Завжди пам’ятай про Бога, але чудеса роби своїми сильними чоловічими руками і вірним серцем – піклуйся про близьких, люби свою сім’ю! Ще бажаю тобі мудрості, щоб знати, коли треба змиритися, а коли – взяти ситуацію в свої руки!

Вітаю від щирого серця з днем ​​народження. Бажаю в цей чудовий свято твоєї душі небесного сяйва радості і щастя в твоєму житті, бажаю, щоб ангел розправив свої крила, змахнув над тобою і спас тебе з життєвих печалей і тривог, бажаю повної умиротворення твоєї душі, достатку сил для твого тіла і безсумнівною внутрішньої гармонії.

День Народження – свято, коли хочеться згадати всіх, хто дарував і дарує нам впевненість в те, що життя не є марною. Адже ми живемо і день за днем ​​боремося з труднощами і негараздами заради тих, кого любимо. Нехай з кожним з вас завжди будуть поруч дорогі люди, заради яких варто жити і творити.

Вітаю з днем ​​народження! Бажаю, щоб у вашій світлиці завжди була благодать і мир. Нехай душа, повернена до бога, буде чиста і умиротворення. Нехай на столі завжди – досхочу, у праці – у справах, а в любові – по серцю!

Нехай в цей світлий день, день твого народження твій ангел білими крилами змахне і очистить життя твою від усіх негараздів і печалей, нехай Бог наповнить душу відсутніми частинками сили і віри, нехай з цього дня твоє серце веде тебе тільки по праведному шляху до справжнього щастя і благодаті життя.

Вітаємо вас з Днем Народження, і бажаємо всього самого прекрасного, що є на цій землі! Нехай господь Бог блаженно влаштує ваше життя і обдарує земними благами, душу наповнить любов’ю, серце обдарує спокоєм, а думки – світом! Бажаємо, щоб річка Божих слів текла вам в душу і була невичерпним джерелом духовної їжі! Нехай долоню Господа нашого Спасителя торкнеться глибин вашої душі! Нехай вам за всіх часів і на всіх дорогах життя завжди супроводжує благословення Боже! Нехай світло надії у вашому серці ніколи не згасне, нехай щаслива зірка світить над дорогою земний! Нехай буде вам знайоме вічного життя щастя, віра, надія і віра нехай будуть вашими вірними супутниками! Нехай ваше життя буде схожа на пісню! Бажаємо вам вірити, любити і пам’ятати, що для нашого Господа Ісуса Христа немає нічого неможливого!

Back to Top