Гарні привітання з Великоднем своїми словами, у прозі

Гарні привітання з Великоднем своїми словами, у прозі

Христос Воскрес! Бажаю в світле свято Пасхи миру і добра, щастя і блага, любові і поваги, великодушності і щедрості серця.

Від щирого серця вітаю зі святом Пасхи. Бажаю завжди зберігати в серці любов і віру, бажаю сьогодні поглянути на небо і зрозуміти, що в тебе чудова життя і прожити його треба гідно і красиво. Бажаю міцного здоров’я тобі і твоїм близьким, бажаю щасливих опадів в твоєму житті і перспективних прогнозів.

З великим святом! Пориньте в океан світлих думок і цікавого спілкування. Не поспішайте жити, насолоджуйтеся кожним моментом, довгоочікуваною подією, сімейним відпусткою. Нехай на шляху вас чекає успішний результат будь-якої співпраці. Прагніть робити добро, жити по совісті, щиро любити, прощати образи і безглузді слова, більше читати і бачити в людях тільки хороше.

Поздоровляю з Пасхою і хочу побажати завжди вміти в собі розібратися і відчувати справжню любов, бажаю світлої надії і згасає віри душі. Нехай Господь завжди вкаже на вірний шлях, нехай твоє життя з кожним днем ​​наповнюється бажаннями здійснювати щось добре і прагненнями до великих перемог.

З почуттям глибокої радості і від щирого серця вітаємо вас зі Світлим Христовимвоскресінням – Пасхою Господньою! Бажаємо вам виконання всіх ваших надій і благих починань, миру, добра і любові.

Христос Воскрес! Великдень прийшла. Вітаю вас цим сонячним ранком з Великим Воскресінням. Нехай Христос посміхається вам з небес, а Бог Вседержитель супроводжує вам у всіх ваших починаннях. Будьте миролюбні, щирі, добрі і з Божою поміччю у вас все вийде, а всі неприємності бумерангом вдарять по заздрісникам і недоброзичливцям. Зі святом.

Христове Воскресіння – це символ життя. Життя вічного, радісною і плідною. Нехай Благодатний вогонь, в черговий раз зійшов в Єрусалимі, запалить в ваших серцях вогонь надії на справедливість і волю Бога «як на небі і на землі». Радійте з усім світом. Христос Воскрес!

Вітаю тебе зі Світлим Святом Воскресіння Христового, з Великоднем! Нехай частинка тієї радості, яку сьогодні переживає весь християнський світ, залишиться з тобою на весь рік і підтримує тебе в скрутну годину! Христос Воскрес!

Христос Воскресе! А значить настав найважливіший християнське свято – Великдень! До нього і привітання. Нехай сьогодні доброта і Божа благодать доторкнуться до вас промінчиком весняного сонця. Душа хай не знає занепокоєння, все погане залишиться в минулому, а попереду чекає тільки успіх, благополуччя і достаток!

Back to Top