Гарні привітання з хрестинами українською мовою

Гарні привітання з хрестинами українською мовою

У дитини поки немає віри, не прокинувся розум і совість. Але дитина не відділимо від батьків. Всім своїм єством він пов’язаний з ними і, якщо сім’я християнська, вона не може примиритися з тим, щоб її дитина була відірваний від божественної благодаті. У момент Хрещення Святий Дух освячує всі істота немовляти. При хрещенні батьки і хресні беруть на себе зобов’язання вкласти віру в душу дитини. Вітаю хресних, на яких лежить велика відповідальність за духовне зростання їх хрещеника (або хрещениці)!

Сьогодні відбулися хрестини вашого хлопчика, який тепер повинен стати умиротвореним і щасливим, впевненим в собі і розуміє своє майбутнє. Господь обов’язково проведе вашого дитинчати за потрібною життєвому шляху і зможе зберегти від будь-яких негараздів і небезпек. Дорогі батьки, зберігайте свого малюка, адже йому насправді потрібна турбота, яка нічим не може бути замінена. Нехай Господь теж опікується дитинку від будь-яких небезпек і сприяє збереженню його ідеального здоров’я, дивовижною енергії. Вірю в те, що життя нашого прекрасного хлопчика може бути довгим і щасливим, а будь-які небезпеки залишаються в минулому, до того, прекрасного дня, коли відбулося благословення Господом. Прийміть, будь ласка, мої найщиріші слова підтримки, турботи. Вітаю з подією, яка більше ніколи не повториться, але яке зуміло стати основою умиротворення вашого хлопчика. Вітаю з крестинами.

Кажуть, коли людина народжується, то на небі запалюють зірочка, яка світить не так яскраво, щоб побачити її. Адже не дарма ж кажуть, скільки людей на землі, стільки й зірок. Так ось, а коли маленькій істоті, після народження, датися обряд хрещення, то його тьмяна зірочка, розгорається все яскравіше і яскравіше! І в день, хрещення батьки можуть побачити зірку своєї дитини. Адже Господь посилає до нього свого помічника, Ангела Хоронителя, щоб він, оберігав і зберігав душу новонародженого назавжди. Нехай в день хрестин, зірка вашої малятказасяє так яскраво, щоб не тільки ви, але і весь світ побачив, зірку вашої дитини! З хрещенням.

Вітаю з крестинами! З цього дня ваш малюк отримав свого персонального ангела-хранителя і постійно знаходиться під захистом Господа. Цей день воістину є його другим Днем народження. Нехай його життєвий шлях буде позбавлений розчарувань, гіркоти і досади. Бажаю жити в любові і з миром в душі. З Божим Благословенням!

Від душі вітаю з крестинами вашого чада. Бажаю, щоб православний шлях по життю вашої крихти був добрим, легким і щасливим. Миру вашій родині, взаєморозуміння і здоров’я. Нехай батьки і хресні завжди будуть вірним захистом від бід і негод для своєї дитини, нехай ангел-хранитель завжди веде ваше чадо до світла благополуччя.

Привітати з хрестинами

Привітання з хрестинами українською мовою

Back to Top