Зворушливі привітання з Пасхою своїми словами, до сліз

Зворушливі привітання з Пасхою своїми словами, до сліз

Поздоровляю з Пасхою і від усього серця бажаю любові, надії і щастя, достатку, добра і терпіння, здоров’я, міцних сил і миру, добра, удачі і натхнення, великих чудес в житті, як це свято, радісних днів, як новина про воскресіння Ісуса і душевного тепла, як яскраве сонце.

Вітаємо з Великоднем вас! Нехай в день святого неділі торкнеться вас Господня благодать. Нехай в день Світлого Христового Воскресіння за столом збереться вся ваша велика родина, а стіл прикрасять великодні паски.

Настає радісний, весняне свято Пасхи. Мої побажання будуть простими, але щирими. Живіть довго і щасливо, в любові та злагоді. Нехай у домі завжди буде достаток і затишок. У прагненні поліпшити своє матеріальне добробут немає нічого поганого, але не забувайте про душу. Все чого ми маємо в цьому житті, насправді, дає нам Бог. На радість або на біду. Православні обряди і церковні звичаї дані нам для того, щоб за побутовими проблемами ми не забули про Творця і про Ісуса – Спасителя. Будьте частиною прекрасного спільноти істинно віруючих людей під назвою Православна церква! Христос Воскрес! Нехай віра в Бога вас не покидає ніколи!

Христос Воскрес! У цей самий світле свято в році бажаю Вам чистих, радісних емоцій, гармонії в будинку і сім’ї. Нехай особливий стан духу збережеться надовго і допоможе бачити у всіх подіях тільки хороше!

Вітаю вас зі святом Святої Пасхи Христової! У цей світлий весняний день нехай ваше серце наповниться любов’ю, миром і радістю. Бажаю вам відкинути скорботу і смуток, нехай будь-які нещастя минуть вас і ваших близьких на довгі роки вашого життя. Христос Воскресе!

У день благодатної Пасхи від щирого серця бажаю тобі чистого неба, щирої радості, міцної віри, здоров’я і благополуччя! Будь щасливий і поділи своє щастя з іншими, бо за будь-яке наше добро Господь повертає все з ще більшою любов’ю і благословенням! Зі святом! Христос Воскресе!

Думаю, сьогодні, найвдаліший день, щоб подякувати Господу за все його милості, якими він обдарував нас. Нехай же не вичерпаються його подарунки і наші долі будуть завжди освітлені Його благословенням і милосердям. Щасливого дня!

Я бажаю, щоб у ваші двері завжди стукали тільки добрі і радісні події, в вікно світило яскраве сонечко, а в душі завжди співали прекрасні птахи! Миру, гармонії, любові, тепла і гарного настрою! Зі святом Великодня!

Христос Воскресе! Сердечно вітаю Вас зі Світлим Святом Воскресіння Христового! Молю Бога, щоб світло Воскресіння завжди осявав Ваш шлях. Щоб син Божий – Христос завжди зігрівав Вас своєю любов’ю. Світлої радості вам і Божої допомоги.

Back to Top