Щирі привітання з Новим роком та Різдвом Христовим своїми словами

Щирі привітання з Новим роком та Різдвом Христовим своїми словами

Вітаємо з наступаючими святами і бажаємо вам чудового настрою! Нехай Господь оберігає вашу сім’ю, і удача зі щастям супроводжують цілий рік. Найнеймовірніші очікування виправдаються в потрібний момент. З Новим роком і Христовим Різдвом! Миру і добра вашій родині!

Вітаю тебе з низкою майбутніх свят, які немов намистини в намисто прикрашають всю холодну і колючий зиму. Нехай всі ці новорічні дні будуть ситими, щасливими і радісними. Бажаю, щоб твоє життя стала сприятливішим, люди навколо тебе були добрішими, а всі твої бажання скоріше збувалися. З новим роком і Різдвом!

Зустріч Нового року – це пора таємнича, хвилююча, завжди радісна. І ці прості слова «З Новим роком! З новим щастям!” ми вимовляємо з особливим почуттям, тому, що сказати їх можна тільки один раз на рік! Це чудова можливість висловитися і привітати всіх Вас з цим чарівним святом і побажати міцного здоров’я, удачі і нескінченного щастя !!! З новим роком друзі!

Вітаю з Новим роком та Різдвом Христовим. Бажаю сміливо перегорнути сторінку життя і на чистих лініях без помарок і тремтіння в руках писати нову щасливу історію. Бажаю миру, радості, удачі, радості, щирості почуттів, теплих надій і приємних сюрпризів в новому році. Нехай на твоїй вулиці завжди горять яскраві вогні любові і доброти!

Щоб цей Новий рік і Різдво не закінчилися без справжніх чудес. І нехай кожна подія забарвиться чарівними нотками, подарувавши заряд гарного настрою на тривалий термін. Нових починань і почуття повного успіху, виправданих надій і любові всесильної.

Вітаю! Нехай Різдво Христове і Новий рік пройдуть в колі найближчих людей, які обдарують посмішками, добрими словами і обіймуть в потрібний час. Нехай свята подарують затишок і гармонію.

Наближається Новий рік і Різдво. Відразу пригадуються часи, коли ми чекали цю подію в дитинстві, ледь затамувавши подих, трепетно ​​перебуваючи в очікуванні подарунків під новорічною ялинкою. Спробуємо повернути час назад і перенестися на багато років назад, зануритися в атмосферу безтурботного щастя, і доброту дитячої мрії. Нехай разом з цими відчуттями у вас з’явиться душевна іскра, яка допоможе здійснити всі плани, мрії і прагнення на майбутній рік. Ми від душі вітаємо вас з наступаючими зимовими урочистостями і бажаємо, щоб успіх і удача надалі супроводжували вам повсюдно!

Пані та панове! Маю велику честь привітати вас з наступаючим святом! У минулому році відбувалося багато різних подій, але я сподіваюся, що хороші моменти вам запам’яталися найбільше ніж погані. Давайте все, що нас може засмучувати, залишимо в минулому. Коли годинник проб’є дванадцять, ми зробимо крокв новий рік з надією і вірою в краще майбутнє. Нехай прийдешній рік несе мудрість, взаємоповага і розуміння. Важливо в новому році вірити в те що все буде добре. Але вірити іноді буває мало, потрібно прагнути до цього. Бажаю берегти себе і тих, хто дорогий вам.

Back to Top