Привітання з Яблучним Спасом

Привітання з Яблучним Спасом

Вітаю від душі і серця зі світлим довгоочікуваним святом Преображення Господнього! Бажаю тобі, щоб життя текло спокійною красивою річкою, її оточували берега радості і щастя, доброти і взаємодопомоги, щирих посмішок і підтримки.

Хочу привітати вас з одним з найбільш чудових свят, який називається одним цікавим чином – Яблучний спас. Звичайно, символом даного свята є яблука, тому буде непогано, якщо ви сьогодні будете вживати в їжу освячені яблука. Це хороша прикмета, так що вам варто дотримуватися її. Я хочу побажати вам міцного здоров’я і щастя в вашій родині. В такий чудовийі світлий святковий день ви повинні думати тільки про хороше, а ще краще буде, якщо ви проведете цей день зі своїми рідними та близькими. Вітаю вас ще з початком осені, так як саме Яблучний спас означає наступ сезону, що настає за влітку. Хочу побажати вам благополуччя і всього самого світлого. Сьогодні ваші думки повинні бути спрямовані в хороше русло, тому що в таке світле свято думати про погане – грішно.

Мила й кохана бабуся, в чудове свято Яблучного Спаса хочу сказати тобі «спасибі» за ніжні руки, теплі слова і щиру турботу.

Вітаю з цим світлим і по-справжньому великим святом! Преображення Господнє наповнить ваші серця добротою, любов’ю і прожене всі негаразди! Це світле свято, що дарує надію та віру, тому насолодитеся їм, як насолоджуєтеся свіжими серпневими яблучками!

Вітаю з Яблучним Спасом. Бажаю, щоб з Божою поміччю твоє життя виключала біди і розлуки. Бажаю, щоб з добрим серцем йти до мрій було простіше і легше. Бажаю солодкого щастя, як наливне яблучко. Бажаю щирої любові, як посмішка дитини. Бажаю світлої надії, як хмара на небі.

Привітання з Яблучним Спасом українською мовою

Привітання з Яблучним Спасом українською мовою

День відкриття надприродній місії Христа, яка полягає в об’єднанні небесних і земних почав, отримав назву Преображення Господнє. Вітаю зі святом, бажаю незламної віри і міцного здоров’я!

З усіх боків чути чудовий передзвін дзвонів. Всі православні з радістю йдуть до церкви, щоб помолитися про здоров’я, щастя, мир. Сьогодні велике свято – Преображення Господнє. Ми вітаємо всіх християн зі славним святом. Бажаємо всім міцного здоров’я, радості і величезною удачі. Нехай у ваших серцях завжди горить вогник тепла і щедрості. Будьте милосердні до ближніх. Робіть людям добро, і воно обов’язково повернеться до вас з ториця. Нехай птах щастя часто відвідує ваші будинки.

Як сталося Преображення Господа нашого, так і в житті вашої нехай зміниться все на краще. Як Господь наш страждав, але потім отримав небесне царство, так і всі ваші негаразди, що терзають душу, нехай приведуть до великої радості й удачі, перетворять ваш будинок, життя, душу. Нехай свято Преображення Господня буде початком нового етапу у вашій долі.

Back to Top